bazooka na ziemniaki!!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebista bazooka !!!
Dokladnie tak jak mowisz
a wszyscy hejterzy niech rusza dupe sprzed kompa i sobie postrzelaja....ale z cebuli...
grudzin7 napisał/a:
hehe, z takich wiejskich zabawek z dzieciństwa to ja polecam ujebać gwint z butelki, założyć na niego zwykły gumowy balon, zawinąć jakimś rzemykiem aby nie spadało i masz genialną pukawkę na jarzębinę chujstwo strzela na dobre 30 metrów robiąc na końcu takie charakterystyczne plask tak więc bogate dzieciaki kupowały elektryczne ASG na straganach za parę stówek a my nakurwialiśmy się jarzębiną mając przy tym chyba nawet większą radochę
Dokladnie tak jak mowisz
a wszyscy hejterzy niech rusza dupe sprzed kompa i sobie postrzelaja....ale z cebuli...
To już wiadomo kto malezyjskiego boeinga 777 na Ukrainie zestrzelił.
W ramach przypomnienia, ktoś zrobił coś lepszego (ściszcie sobie, bo jebnięcie jest głośne):
Panowie... Stara gaśnica, rurka, świeca samochodowa, pstrykacz od zapalniczki i KARBID!!! Wszystkie plasikowe strzelby na dezodoranty i samostarty sie mogą schować. Chcecie zdjęcia ?
Ronoaro napisał/a:
Na wypadek wojny polska armia, moze wystawić parę dywizji uzbrojonych w ziemniaczane samopały.
Ma lepsze pierdolniecie niż nasze zardzewiałe kałachy
Gazio napisał/a:
W ramach przypomnienia, ktoś zrobił coś lepszego (ściszcie sobie, bo jebnięcie jest głośne):
Karabin pierdolnął, aż się snajper wyjebał. Nie ma to jak karbid
jest wersja na cebule?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów