bazooka na ziemniaki!!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na wypadek wojny polska armia, moze wystawić parę dywizji uzbrojonych w ziemniaczane samopały.
Się chociaż od kompa ruszyli a nie tak jak ja, aktywny urlop z biegami na krótki dystans (pokój--kuchnia/lodówka--pokój)
Polska zbrojeniówka właśnie ogłasza przetarg na nowe działa przeciw lotnicze.
zamiast dezodorantu użyjcie starteru do silników lepsze pierdolnięcie daje
hehe, z takich wiejskich zabawek z dzieciństwa to ja polecam ujebać gwint z butelki, założyć na niego zwykły gumowy balon, zawinąć jakimś rzemykiem aby nie spadało i masz genialną pukawkę na jarzębinę chujstwo strzela na dobre 30 metrów robiąc na końcu takie charakterystyczne plask tak więc bogate dzieciaki kupowały elektryczne ASG na straganach za parę stówek a my nakurwialiśmy się jarzębiną mając przy tym chyba nawet większą radochę
balon i gwint to chuj... kij i mirabelki robiły robote
bazuuka PCV ale zjeby
Jakby ich policja nakryła to pewnie już by byli oskarżeni o nielegalną produkcję broni.
już wiadomo co zestrzeliło 777
Widzę, że jesteśmy gotowi na ewentualną inwazję Rosji. Mogę spać spokojnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów