W sumie sympatyczny pranksrank
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakie gówno
Kurwa pająki pod moim łóżkiem lepsze sranki robią wchodząc w nocy mi do ryja
Lubie takie luźne pranki piwko
Zrozumcie kurwa, że WSZYSTKIE te jebane pranki, to totalne dno. No ja pierdole ile można. Ludzie którzy próbują być zabawni robiąc z siebie kretynów. Kończ waść.
A ostatnio kumpel mi mówił, że jakiś idiota pod solarisem odpierdalał...
do radiowozu by tak wsiadł... albo do czarnych luksusowych aut na dobrych tablicach, prowadzonych przez 120kg faceta w czerni )))
Pierdolicie, nikomu nie przeszkadza, nikogo nie straszy, niczego nie demoluje. Jest to najbardziej, jak to określił autor tematu "sympatyczny", prank, jaki widziałem, a wam nadal nie pasi.
Naprawdę takie godne potępienia jest wejście do cudzego samochodu i wprowadzenie kierowcy w konsternację? Czy może wolelibyście, jakby ktoś wam przestrzelił opony, a potem krzyknął "haha, it's a prank".
Naprawdę takie godne potępienia jest wejście do cudzego samochodu i wprowadzenie kierowcy w konsternację? Czy może wolelibyście, jakby ktoś wam przestrzelił opony, a potem krzyknął "haha, it's a prank".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów