Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa tyle tego wrzucasz ze nie nadazam z oglądaniem i Halman będzie zazdrosny
Mnie osobiście już to zaczyna irytować. Ciągle to samo, Halman pomimo tego, że jest piwnicznym grubasem to chociaż towarzyszy temu wszystkiemu różnorodność... Zaś w przypadku autora tych wstawek to jest jak z jedzeniem, ciągle jesz, jesz i jeszcze więcej jesz to samo gówno. Przejadłem się na tyle, że mi niedobrze.
Mnie osobiście już to zaczyna irytować. Ciągle to samo, Halman pomimo tego, że jest piwnicznym grubasem to chociaż towarzyszy temu wszystkiemu różnorodność... Zaś w przypadku autora tych wstawek to jest jak z jedzeniem, ciągle jesz, jesz i jeszcze więcej jesz to samo gówno. Przejadłem się na tyle, że mi niedobrze.
Zluzuj poślady, dobre wrzuty lecą, ludziom się podoba. W chuju mam opinie Najmana czy innych maruderów.
Zluzuj poślady, dobre wrzuty lecą, ludziom się podoba. W chuju mam opinie Najmana czy innych maruderów.
Bądź spokojny o moją dupę, wszystko z nią w porządku. Owszem wrzuty są niezłe ale to z biegiem czasu stanie się zwyczajnie nudne i drażniące jak pedalstwo phrontcha. Nie marudzę bo jestem pozytywnym człowiekiem, który stwierdza fakty i dla mnie osobiście staje się to zwyczajnie nudne.
Jestem pewny, że widziałem już tutaj filmik jak kilku policjantów strzela do jednego bro
Leżąc powiedział "I'm a child molester", był świadom tego że musi się wyeliminować ze społeczeństwa.
Bądź spokojny o moją dupę, wszystko z nią w porządku. Owszem wrzuty są niezłe ale to z biegiem czasu stanie się zwyczajnie nudne i drażniące jak pedalstwo phrontcha. Nie marudzę bo jestem pozytywnym człowiekiem, który stwierdza fakty i dla mnie osobiście staje się to zwyczajnie nudne.
Jak dla mnie luz, spoko materiał a jak widzisz wrzutke i nie chcesz oglądać to zwyczajnie nie klikaj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów