18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
MarooX 2013-01-20, 22:51 4
Ch*j Ci w dupe
Zgłoś
Hybris 2013-01-20, 22:52 10
Zaraz dostane ataku epileps ijaajhdbflskads vk fzk 'a/sd
Zgłoś
push3k 2013-01-20, 23:05
lsd lsd lsd lsd...
Zgłoś
S................n 2013-01-20, 23:07 58
Zgłoś
GrochTNT 2013-01-20, 23:12 1
dam piwo, może dzięki mnie ktoś oślepnie ;}
Zgłoś
PanBiedak 2013-01-20, 23:37
marchewkowe pole

Jebać Uniwersytety
Polibuda rządzi !
Zgłoś
sp0on 2013-01-21, 1:53
Czasami się zastanawiam, jak zdrowo trzeba być jeb...m żeby takie animacje stworzyć
Zgłoś
DanielMarley 2013-01-21, 1:57 18
To lepsze

Zgłoś
k................z 2013-01-21, 7:45 1
was pojebało z tymi mózgojebami. Ała ;/
Zgłoś
Tajniak15 2013-01-21, 10:18 4
To jest rozjebany mózg, a nie jakieś kuglarskie sztuczki:
Zgłoś
korinogaro 2013-01-21, 11:38
Nie że trzeba być totalną kurwą żeby wrzucić coś takiego bez ostrzeżenia o epilepsji... Do chuja pana ludzie, ja rozumiem, że lubimy jak innym z powodu pecha czy głupoty jego dzieje się krzywda, ale nie czyńmy sobie szkody nawzajem. Co innego jak ktoś cierpi przez własny debilizm a co innego jak przez nasz...
Zgłoś
jajcol 2013-01-21, 12:01 3
Mój brat ma epilepsję.. Nie omieszkam pokazać.
Zgłoś
Zizu Ziomek 2013-01-21, 13:59 1

SATAN AKBAR!
Zgłoś
agn2308 2013-01-22, 11:05 1
korinogaro napisał/a:

Nie że trzeba być totalną kurwą żeby wrzucić coś takiego bez ostrzeżenia o epilepsji... Do chuja pana ludzie, ja rozumiem, że lubimy jak innym z powodu pecha czy głupoty jego dzieje się krzywda, ale nie czyńmy sobie szkody nawzajem. Co innego jak ktoś cierpi przez własny debilizm a co innego jak przez nasz...

O BOŻĘ WYBACZ !
P.S Ch*j ci w dupe

Pl-boy Sokół Jaskół VII
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów