📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
pewnie mózg robi mu jeszcze takiego psikusa, że jak widzi faceta to spojrzenie automatycznie ustawia mu się na krocze
lofix1 napisał/a:
pewnie mózg robi mu jeszcze takiego psikusa, że jak widzi faceta to spojrzenie automatycznie ustawia mu się na krocze
Ten pomysł to z własnych doświadczeń?
LegendarnyZiom napisał/a:
nie, zabałaganiłem kiedyś z Twoją siostrą i mi o Tobie opowiadała
to dlatego ponieważ jesteśmy bombardowani przemocą itd.. kiedyś miałbyś taki odruch jeżeli kolega miałby pełną sakiewkę
jak mnie to wkurwia angielski podstawowy ja znam język papuasów z nad rzeki dzuwurej
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Qwa trochę w tym racji. Nie wiem czemu ale jak leże to też muszę mieć wszystkie kończyny zakryte bo ni chuja nie zasnę
Im więcej ogłądam filmów na necie z usa tym bardziej jestem przekonany, że tam faceci są albo tłuści w chuj albo spedaleni.
nie wiem czemu ale zawsze kiedy trzymam nożyczki boję się że obetnę sobie nimi chuja. nie wiem czemu O.o
LegendarnyZiom napisał/a:
HEEEEE HEEEEEE HEEEEEE HEEEEE!!!!! MAN YOU SO FUNNY I GIVE YOU ROCK AS PRESENT!
(Błędy gramatycznie były specjalnie, bo pewnie większość nie zauważy że miałem taki zamiar)
No już mnie tak wkurwia pomału to "Za materiał własny piwo" i wszelkie jego wariacje.
Ktoś strzelił sobie w łeb i rozbryzgał się na ścianie "Za materiał własny piwo!"
Zabił 40 policjantów i jest w izolatce w więzieniu o zaostrzonym rygorze "Za materiał własny piwo!"
To ja odpowiem w sposób idealnie pasujący do poziomu tego tekstu:
CHYBA TY!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów