Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tyle się naprodukowałeś i ani jednego piwa... Boli, nie?
Nie naprodukowałem się, treść skopiowana z nonsenspedii dlatego całość ująłem w cudzysłowie.
W pamięci utkwiła mi sytuacja kiedy terroryści porwali naszego geologa gdzieś u ciapatych. I co z tego wynikło? Facet został ścięty. A tylko dlatego, że ówczesna władza bała się wysłać tam właśnie GROM bo mogliby wywołać wojnę. Tak samo było, kiedy piraci w Somalii porwali statek na którym byli Polscy marynarze. Tam również do akcji GROM u nie doszło. W podobnej sytuacji Amerykanie wysłali na porwany statek oddział SEAL's, którzy odbili zakładników i zabili terrorystów. Tak więc dochodzę do wniosku, że przy całym szacunku do ludzi z GROM'u. Są pionkami w rękach polityków i mogą się tylko szkolić i działać tylko wtedy, kiedy rozkażą Amerykanie na ich własny użytek.
W pamięci utkwiła mi sytuacja kiedy terroryści porwali naszego geologa gdzieś u ciapatych. I co z tego wynikło? Facet został ścięty. A tylko dlatego, że ówczesna władza bała się wysłać tam właśnie GROM bo mogliby wywołać wojnę.
Gość się nazywał Piotr Stańczak i nie dość, że pozwolono żeby faceta ścieli to jeszcze zapłacono okup za wydanie ciała polskim władzom. Dali mu pośmiertnie jakiś śmieszny medal, który życia mu nie wróci. A trzeba było wysłać tam GROM, władzom Pakistańskim dać ultimatum i przywieźć gościa całego i zdrowego do domu.
No, ale tutaj jest Polska i jesteśmy dobrzy tylko w budowaniu pomników za gruuuubą kasę.
Sam GROM jest cieniem dawnego GROMu. Chłopaki z pierwszego zespołu bojowego skopaliby dupy bez problemu tym obecnym lansującym się szpejem i strzelającym sobie tony fotek rekonstruktorom SEALs'ów(bo operatorami wojsk specjalnych to ich nazwać nie można).
Sam GROM jest cieniem dawnego GROMu. Chłopaki z pierwszego zespołu bojowego skopaliby dupy bez problemu tym obecnym lansującym się szpejem i strzelającym sobie tony fotek rekonstruktorom SEALs'ów(bo operatorami wojsk specjalnych to ich nazwać nie można).
Naczytałeś się o pierwszych selekcjach do gromu, i kilka wypowiedzi Petelickiego o szkoleniu w Stanach. I teraz myślisz że obecni gromowcy to 'cioty i miękkie faje' Jesteś kurwa żałosny
ps: Co do podkreślenia, czemu sealsi zakładali w Iraku Polskie flagi?
Naczytałeś się o pierwszych selekcjach do gromu, i kilka wypowiedzi Petelickiego o szkoleniu w Stanach. I teraz myślisz że obecni gromowcy to 'cioty i miękkie faje'
Pierdol, pierdol. Ja posłucham...
ps: Co do podkreślenia, czemu sealsi zakładali w Iraku Polskie flagi?
Bo służyli z GROMem w tej samej prowincji ? Teraz coraz częściej noszą flagi Afganistanu albo emblematy ANA i co to, kurwa, ma do rzeczy ?
Pierdol, pierdol. Ja posłucham...
Powtarzasz się ziomek. Idź już kurwa spać. Bez odbioru.
Ja jeszcze posiedzę, ale jak ciebie rodzice wyganiają do wyra to całkowicie ich popieram. Wakacje dopiero ci się zaczęły
Faktycznie ktoś się powtarza
Obrazek
Ja jeszcze posiedzę, ale jak ciebie rodzice wyganiają do wyra to całkowicie ich popieram. Wakacje dopiero ci się zaczęły
No widzisz, szkoda, że nie umieściłeś materiałów wideo, które były kluczowe w tych postach Najpierw było o sowietach w sniper elite i w grach (właśnie rozstrzelali Polskich partyzantów), kolejny przedstawia ruskich kiboli. Słowo dzicz, uzasadnione.
Trzeci post, jest o muslimach terrorystach, wyjaśnianie zbędne.
Może się powtarzam, ale nie używam słowa dzicz jako argumentu w rozmowie. Ty piszesz te 'pierdol,pierdol ja posłucham' multum razy
Rodzice mnie nie wyganiają do wyra, bo z nimi nie mieszkam od wielu lat. Rozumiem, że ty masz takie problemy z nimi i w ten sposób chciałeś się z nami nimi podzielić.
Masz tutaj odpowiednie forum,
forum.teenzone.pl/forum/4-problemy-z-rodzicami/
Może się powtarzam, ale nie używam słowa dzicz jako argumentu w rozmowie. Ty piszesz te 'pierdol,pierdol ja posłucham' multum razy
Używam tego za każdym razem, kiedy odpowiadam na post, którego meritum to bezsensowne pierdolenie, którego nie warto komentować niczym wynioślejszym. A że na tym forum się roi od takich niepoczytalnych ludzi, jak ty to też zdarzyło mi się parę razy użyć tego zwrotu
Rodzice mnie nie wyganiają do wyra, bo z nimi nie mieszkam od wielu lat. Rozumiem, że ty masz takie problemy z nimi i w ten sposób chciałeś się z nami nimi podzielić.
Rozumiem. Ciężko ci musi być w tym domu dziecka - pewnie stąd ta frustracja wyładowywana w internecie ?
Dzięki za linka, ale jestem za stary na takie fora. Ale grunt, że ty tam odnajdujesz pocieszenie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów