Gdyby wszyscy wierzący byli tacy jak On to miałbym o nich inne zdanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jak machał kijem jakoś dziwnie skojarzyłem sobie jakby mieczem na krucjacie machał. Ale ogólnie spoko.
On z wielkiej litery? Teraz tym ciemnogrodem rządzi faszysta, więc nierozumiem dlaczego Polacy wciąż kochają być katolikami...
Akurat do Jana Pawła II-go nawet ateiści nie powinni nic mieć. Bo ani to nie był zły człowiek, ani nikomu nic złego nie zrobił. Powiem więcej pomógł wyprowadzić Polskę z komuny. Spinajcie się ile chcecie. To moje zdanie i jego nie zmienię. Jestem wierzący ale każdy wierzy w co chce. Kościół to wielki targ i burdel. Nie trzeba chodzić tam żeby w coś wierzyć Pozdrawiam
PIERDOLE kościół i złodziei w sutannach !!! Wierze w boga ! tyle na temat Dziękuje
Preeezes napisał/a:
Akurat do Jana Pawła II-go nawet ateiści nie powinni nic mieć. Bo ani to nie był zły człowiek, ani nikomu nic złego nie zrobił. Powiem więcej pomógł wyprowadzić Polskę z komuny. Spinajcie się ile chcecie. To moje zdanie i jego nie zmienię. Jestem wierzący ale każdy wierzy w co chce. Kościół to wielki targ i burdel. Nie trzeba chodzić tam żeby w coś wierzyć Pozdrawiam
Ra pa pa pa pam Paluch Syntetyczna Mafia ejjj
Ra pa pa pa pam pam Kali Ganja Mafia ejjj
Pozdrawiam Cie kolego Chrześcijaninie.
Preeezes Oczywiście, że nic nikomu nie zrobił. Oprócz ukrywania pedofili w sutannach i ich przełożonych. Na ten przykład, takiego biskupa Law`a, którego w USA chciano zapuszkować za ukrywanie księży lubujących się w iniekcji "grzechomierzy" w dziecięce anusy, bez zwłoki przeniósł pod swoje skrzydło, do Rzymu.
Niezły był z niego aktor i świetnie potrafił grać na ludzkich uczuciach.
Lubował się też w podróżach po Ziemi w największą biedę. Za które to wyprawy płacili gołodupcy nawiedzane przez monarchę z Watykanu.
Niezły był z niego aktor i świetnie potrafił grać na ludzkich uczuciach.
Lubował się też w podróżach po Ziemi w największą biedę. Za które to wyprawy płacili gołodupcy nawiedzane przez monarchę z Watykanu.
@up Pedofili nie trzeba było ukrywać bo każdy myślący człowiek wiedział o nich dobrze. Z księżami pedofilami powinno się tak samo postępować jak z innymi tego typu ludźmi. Wpierdol i do piachu. Tylko ,że ja się nie wypowiadałem o pedofilach a o konkretnym człowieku
ropol napisał/a:
Myślisz stereotypowo.
Cytat:
Nic do ateistów nie mam, ale ludzi, którzy szufladkują innych uważam za kretynów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów