Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda że społeczność komentująca tak nie potrafi....
juz wszyscy sie kurwa sie kloca O.o ja pierdole to jest wlasnie typowo polskie -.-
dupa. typowo ludzkie a nie polskie. chodzi o to że my mamy powody do kłótni a reszta nie ma, ot filozofia.
To moja rodzina ginęła za to miasto i WARA STĄD!!! Warta od tradycji, ludzi i świąt tego miasta!!!! Chcesz SŁOJU uczestniczyć w obchodach?!?! Jedź do siebie na dożynki!!!!!!!!!!!!!!!!
A skąd wiesz, że rodzina "słoja" nie uczestniczyła? I dlaczego jakikolwiek Polak ma nie uczestniczyć w święcie narodowym? Film ma jednoczyć, Polska ma się jednoczyć i być silna ale przez takich pajaców "najprawdziwszych Polaków" tak nie jest. Ty nie walczyłeś to może też wypierdalaj? Co za półdebil polaczek pseudopatriota.... Mam nadzieje że za 3 lata jeszcze nie będziesz miał praw wyborczych.
Brak opisu.
najłatwiej być patriotą gdy nie trzeba nic robić. prawda, polaczki?
i już uprzedzam wasze "za te polaczki to powinieneś w ryj dostać", ale prawda boli, co?
Pokaż co ty zrobiłeś dla Polski i jakimi patriotycznymi czynami się wsławiłeś. Pewnie już dawno siedzisz u angoli albo iroli na zmywaku. I robisz za murzyna.
W moich oczach jesteś nędznym gadm omyłkowo nazywanym człowiekiem. W słowniku ludzi kulturalnych nie ma wystarczająco obelżywych słów żeby ci naubliżać.
Żryj gruz.
Najmniej wartościowym natomiast rodzajem dumy jest duma narodowa. Kto bowiem nią się odznacza, ten zdradza brak cech indywidualnych, z których mógłby być dumny, bo w przeciwnym wypadku nie odwoływałby się do czegoś, co podziela z tyloma milionami ludzi. Kto ma wybitne zalety osobiste, ten raczej dostrzeże braki własnego narodu, ponieważ ma je nieustannie przed oczyma. Każdy jednak żałosny dureń, który nie posiada nic na świecie, z czego mógłby być dumny, chwyta się ostatniej deski ratunku, jaką jest duma z przynależności do danego akurat narodu; odżywa wtedy i z wdzięczności gotów jest bronić πυξ και λαξ [rękami i nogami] wszystkich wad i głupstw, jakie naród ten cechują
Acha, bo bym zapomniał. Ze specjalną dedykacją
Co takie spoty dają? Bo nie rozumiem, staje wam pałka na widok czegoś takiego? Karmi to głodne dzieci ? Pomaga chorym? Jebane Polaczki
Dają tożsamość narodową młodemu pokoleniu.
Nakarmiłeś jakieś głodne dziecko?
Pomogłeś choremu?
Zrobiłeś cokolwiek co pomogło Polsce, Polakom?
Znając życie nie bo jesteś, gówniarzem po szkole średniej i ....*
*-wstaw tyle obelg ile zdołasz wymyśleć.
hie hie hie a co jeśli nie jestem babokiem? ty za to pierdolisz gównem na kilometr możesz mi trawę z podjazdu powydłubywać pierdolony nygusie
problem z nami to to, że każdy chce być najmądrzejszy. Pozwalamy nawet sami sobie opluwać historię tego kraju czasem choćby dlatego, że to śmieszne i sadystyczne (no normalnie boki zrywać). Aż dziw, że mi to przez gardło przechodzi, ale powinniśmy wziąć przykład z ruskich. Sami wiemy jaka ta ich "armia" była w czasie IIWŚ, a dziś gdy w grze Company of Heroes 2 jest przykład zachowań w tej armii nagle jest ona przez ruskich zdissowana jak Tede po pracy w tvn... no ludzie. Tymczasem my potrafimy się tylko kłócić przez neta z trollami albo szmatami pokroju Shatter'a. Nic dla nas nie jest święte, wszystko chcemy opluwać i wszystko opluwać pozwalamy. Czym się różnimy choćby od murzynów? Taka jest niestety prawda. Zamiast zdobyć dane takiego trolla i go zjechać jak szmatę to się tylko w necie kłócimy, a jeszcze mu jakieś inne gimnazjalne niedoroby piwka stawiają. Ktoś tu pisał o dresach co zapisują się do "prawackich gównianych organizacji" no przykro mi proszę Pana, ale wszędzie są ludzie i parapety. Swoją drogą to skąd wiesz, że oni akurat się zapisali? Może to były zwykłe ułomy co to nawet nie wiedzą jak się podpisać? Zresztą już wolę ich siedzących w aucie w trakcie obchodów rocznicy powstania niż takie szmaty jak djpaczu94. Poza tym to kto, jeśli możesz mi powiedzieć dba najbardziej o te tradycje ich godne uczczenie czy też dba o groby bohaterów polskich jak nie te organizacje plus organizacje kibiców. No sorry, ale wszędzie znajdzie się świnia, ale my polacy lubimy generalizować i wydawać osądy bo tak i tyle. Tak jak i wcześniej jakiś Warszawiak z bożej łaski się do "słoików" doczepiał.... no wielki warszawiak. Moja rodzina też ginęła w powstaniu, a teraz tam nie mieszka i na warszawiaków narzeka jak każdy, bo właśnie tacy jak Ty jeżdżą później po drogach i myślą, że są królami i wszystko im wolno bo mają warszawską rejestrację. Nowina dla ciebie kolego nie tylko warszawiacy ginęli w powstaniu i nie tylko warszawa okupowana była. Więc zluzuj wora.
Co do filmiku to bardzo poruszający, ale niestety nie daje nic więcej poza chwilą wzruszenia. Większość z nas i tak jebnie jeden komentarzyk jaki to film cudny i odwróci dupsko na krześle i pójdzie dalej narzekać albo co gorsza opluwać. Powtórzę po raz kolejny są ludzie i szmaty... a my nie robimy nic by to ludzi było słychać. Tylko szmaty mordy plują. Możecie mnie zjechać nie ma sprawy wyjebane mam na to, ale niech chociaż jedna osoba przemyśli co napisałem i zrobi porządek z takimi cwaniaczkami, a świat będzie lepszy. Można w coś nie wierzyć ale nie oznacza to, że należy tego nie szanować. W przeciwnym razie nie tylko w piłce ale i z całego socjologicznego punktu widzenia będziemy sto lat za murzynami.. i zgadnijcie kto wygra? Ciapatki i lewackie ściery. Także do roboty Panowie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów