📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja pierdole czemu Wy wszyscy jesteście Patriotami tylko 1? a przez resztę roku jak czarni niewolnicy dajecie się ruchać? szkoda że kurwa nie prężycie tak klat przez reszte roku jak tego 1
Kocur, naprawdę ciary są piwko leci oczywiście.
Wdr napisał/a:
ja pierdole czemu Wy wszyscy jesteście Patriotami tylko 1? a przez resztę roku jak czarni niewolnicy dajecie się ruchać? szkoda że kurwa nie prężycie tak klat przez reszte roku jak tego 1
Nie wiem co ty pierdolisz, ale naczynia się same nie pozmywają...
Wdr napisał/a:
Nie wszyscy, cóż gimbazie trzeba o tym przypominać, o tym hardkorze, jedynym takim zrywie skazanym na zagładę w dziejach świata. Wiadomo, że ci ludzie, którzy zginęli podczas powstania i tak zostaliby po wejściu ruskich zajebani - bo przecież to jeszcze większe od niemców kurwy wtedy były.
Wczoraj z wawie o 17 samochody stanęły, gdy tylko zabrzmiały syreny - ale w paru autach było widać skonsternowanych słoików, nie wiedzących o co chodzi i czemu ludzie z aut wysiadają i stają obok by uczcić tą chwilę minutą ciszy.
Jak się patriotyzmu z domu nie wyniesie, to potem najczęściej do pseudopatriotycznych bojówek różnej maści gówna prawicowego dziatwa przystępuje sądząc, że są tak zajebiście patriotyczni... a to słowo nadużywane dnia 1 sierpnia... ma o wiele większe znaczenie, ale o tym nie chce mi się pisać, bo za długo i za gorąco.
A i zapomniałbym - przez cały rok różne wsiury z kompleksem stolicy obsrywają jedno z miast swojego kurwa pięknego KRAJU! I nagle tego 1 sierpnia kutafonowe dzidy przypoinają sobie, że to stolica kraju, który ciągle ma przejebane. Nagle wraca im pamięć, jak wiele to miasto przeżyło i nie da się (o ile warszawiacy żyć jeszcze będą) zajebać nikomu!
Tu ochy i achy - pamiętamy, chwała bohaterom a za chwilę dopierdalanie się do kogoś bo z wawy, albo że Warszawa to siakie gówno itp... Hipokryzja gimbazy, dresiarstwa i to tego umysłowego, bo dres to nie ubiór a stan, a raczej brak umysłu.
szkoda że na marne zginęli... walczyli za nasz "terażniejszy" kraj, gdzie banda nierobów okrada cały naród i śmieje się prosto w twarz... miliony złotych są marnotrawione... więc jak można byc patriotą w tych czasach, ciężko, podziwiam ludzi, którzy wierzą jeszcze w Polske
pozdrawiam i spokojnego weekendu
pozdrawiam i spokojnego weekendu
Wdr napisał/a:
Właśnie dlatego, że święta narodowe, w tym rocznica Powstania Warszawskiego to okres większej zadumy i większych przemyśleń niż w ciągu roku. Zanim mnie pociśniesz to powiem, że jestem harcerzykiem i w ciągu roku sam chodzę na groby kiedy nikt nie patrzy i nie wymagam, by ktoś też chodził. Parę razy w ciągu roku zatrzymać się, pomodlić (jak ktoś jest atolem to napić) zastanowić to wystarczy.
Prawda jest taka, że NIESTETY na te wszystkie obchody lecą w większości słoje, kóry traktuja rocznicę jako modny obowiązek. Potem jakaś tredny focia na fejsa i jestem patriota w dupe jebana mać!!
To moja rodzina ginęła za to miasto i WARA STĄD!!! Warta od tradycji, ludzi i świąt tego miasta!!!! Chcesz SŁOJU uczestniczyć w obchodach?!?! Jedź do siebie na dożynki!!!!!!!!!!!!!!!!
To moja rodzina ginęła za to miasto i WARA STĄD!!! Warta od tradycji, ludzi i świąt tego miasta!!!! Chcesz SŁOJU uczestniczyć w obchodach?!?! Jedź do siebie na dożynki!!!!!!!!!!!!!!!!
up@ ktos tu ma piekacy bol dupy... takimi tekstami to w przedszkolu sie rzucalo-wara bo moje. Co jest kurwa twoje? cala Warszawa twoja? pojebalo?
i już uprzedzam wasze "za te polaczki to powinieneś w ryj dostać", ale prawda boli, co?
i już uprzedzam wasze "za te polaczki to powinieneś w ryj dostać", ale prawda boli, co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów