ja pierdole czemu Wy wszyscy jesteście Patriotami tylko 1? a przez resztę roku jak czarni niewolnicy dajecie się ruchać? szkoda że kurwa nie prężycie tak klat przez reszte roku jak tego 1
Mało wiesz, kibice w Polsce świętują nie tylko 1 sierpnia. 11 listopada jest największy marsz w Polsce, oprócz tego wiele innych uroczystości np. Marsz Witolda Pileckiego, Żołnierzy Wyklętych itp.
Oprócz tego organizowane są liczne uroczystości, dotyczące np. Powstań Sląskich, Powstania Wielkopolskiego itp.
djpaczu94, Pozbądź się obywatelstwa cepie.
djpaczu94, napisał bym ci coś obraźliwego, ale jak się świni plunie w ryj, to powie że pada. Tak więc łap buziaka jednostrzałowcu ....
Acha, bo bym zapomniał. Ze specjalną dedykacją
Dają tożsamość narodową młodemu pokoleniu.
Nakarmiłeś jakieś głodne dziecko?
Pomogłeś choremu?
Zrobiłeś cokolwiek co pomogło Polsce, Polakom?
Znając życie nie bo jesteś, gówniarzem po szkole średniej i ....*
*-wstaw tyle obelg ile zdołasz wymyśleć.
ale im dojebałem szkoda że sam sie obrażasz używając tego określenia.
Nie wiedziałem że prawda zaboli aż tak wielu Polaków przez duże P. Super władacie emotikonkami i filmikami z neta w obronie swojej ojczyzny, to się nazywa ból dupy .Ktoś napisał prawde która was zabolała,
To kurwy i złodzieje którzy tylko czają się żeby wyruchać Cię w dupe, to dresy spod klatki którzy z Mazurkiem na ustach spuszczą ci wpierdol za Petitiki i oranżadę białą na miejscu. To rodacy którzy zwyzywają Cię i obrzucą gównem bo pochodzisz z Krakowa, Warszawy, Łodzi czy Koziej Wólki.
I chuj że np. BCh też walczyły o wolność, jak przyjdzie jakiś leming z Warszawy który stwierdzi ze tamte powstania są mniej ważne bo "Twój stary chodził srać pod chałupe XD", a z drugiej strony pojawi się słoik który nienawidzi Warszawy i w jego mniemaniu powinni zaorać Powązki i posadzić tam rdest.
Patriotą da się być chyba tylko będąc na emigracji w Czikago albo Londynie i z łzą w oku wspominac jak to Papież Polak ucałował swoją ojczysta ziemię, albo oglądając w TV jak płemieł piękny wieniec położył na grobie nieznanego żołnierza.
Odnośnie papieża. Sytuacje takie przypominają wielkie pojednanie po śmierci Karola Wojtyły. Na szczęści już tydzień później upierdolą maczetą chuja i jaja swojemu rodakowi, bo miał kurwa szaliczek w innym kolorze niż oni
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!ja pierdole czemu Wy wszyscy jesteście Patriotami tylko 1? a przez resztę roku jak czarni niewolnicy dajecie się ruchać? szkoda że kurwa nie prężycie tak klat przez reszte roku jak tego 1
Ja próbowałem wyjść z inicjatywą partii politycznej prowadzonej przez młodych ludzi, która oparta jest na prawdziwych ekonomicznych zasadach, ale zostaliśmy zjechani, bo chcemy się tylko nachapać
Ale synek pierdolisz pewnie ty się uczyłeś i pewnie dostałeś zajebistą prace...tak się składa że się uczyłem skończyłem szkołę wojskową więc morda kapciu bo tobie pewnie rodzice załatwili robote
Uczyłem się o mam normalną pracę, nikt mi niczego nie musiał załatwiać. Nie skamle, że jest źle, choć mogłoby zawsze być lepiej. "Uczyłeś" się w "szkole wojskowej". Ciekawe która to elitarna szkółczyna wypuszcza takich idiotów, którzy normalnie pisać nie potrafią. Tak się właśnie 'uczyłeś"...
"Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli".Ciekawe która to elitarna szkółczyna wypuszcza takich idiotów, którzy normalnie pisać nie potrafią. Tak się właśnie 'uczyłeś"...
yelita.pl <- dopóki oni nie odejdą do władzy, dopóki mamy IV Rozbiór Polski (polecam poczytać)
nic się nie zmieni....:/
Jaki IV Rozbiór Polski? Masz transmisję z Torunia? Czy Jaro z Macierewiczem ci napisali?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów