...wszystko się wyleję
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
...wszystko się wyleję
Przypomina mi PELIKANA !!!
chyba im wieksze kółko tym bardziej atrakcyjni z tego co słyszałem ale lepiej poszukać w google ;] poco mu ten badziew
Plemię Mursi z Etiopi. Teraz to weszło w kanon BM, chyba lip plate trzeba w google wpisać i może traficie na jakiegoś eur/usa z takim czymś, tyle, że mniejszym.
I dla potwierdzenia zordona:
"Kobietom wkraczającym w dorosłe życie, rozcina się dolną wargę tak, by móc umieścić w niej gliniany krążek. Z czasem zamienia się krążki na coraz większe, mogące osiągać średnicę około 35 cm. Bilans jest prosty â im większy krążek w wardze kobiety, tym bardziej atrakcyjną jest w oczach plemienia i tym więcej krów jest w stanie oddać jej rodzinie mężczyzna chcący się z nią ożenić. Co ciekawe czasem walki o wybrankę, prowadzone na kije, toczone są na śmierć i życie."
Źródło: kok.blox.pl/2008/02/Pieknosc-z-plemienia-Mursi.html
I dla potwierdzenia zordona:
"Kobietom wkraczającym w dorosłe życie, rozcina się dolną wargę tak, by móc umieścić w niej gliniany krążek. Z czasem zamienia się krążki na coraz większe, mogące osiągać średnicę około 35 cm. Bilans jest prosty â im większy krążek w wardze kobiety, tym bardziej atrakcyjną jest w oczach plemienia i tym więcej krów jest w stanie oddać jej rodzinie mężczyzna chcący się z nią ożenić. Co ciekawe czasem walki o wybrankę, prowadzone na kije, toczone są na śmierć i życie."
Źródło: kok.blox.pl/2008/02/Pieknosc-z-plemienia-Mursi.html
Teraz to weszło w kanon BM, chyba lip plate trzeba w google wpisać i może traficie na jakiegoś eur/usa z takim czymś, tyle, że mniejszym.
dokladnie tak ,
przez slomke moze daloby rade
taka tradycja , kultura . lubi sie wyrozniac ? xDD ja lubie piercing i myslalam o tunelach w uszach , wieszanie na hakach i scaryfikacje , z tuneli zrezygnuje bo do dowodu zdjecia dorobiac nie bedzie ladnie wygladac .
dokladnie tak ,
tortured_soul napisał/a:
z takim chujkiem bym nie pił bo strasznie by oszukiwał;P
przez slomke moze daloby rade
hugoboss17 napisał/a:
po jaki chuj ludzi e se to robią ?? Oo pojebus nawet się napić nie może
taka tradycja , kultura . lubi sie wyrozniac ? xDD ja lubie piercing i myslalam o tunelach w uszach , wieszanie na hakach i scaryfikacje , z tuneli zrezygnuje bo do dowodu zdjecia dorobiac nie bedzie ladnie wygladac .
jest tez teoria, ze niektóre plemiona przejęły ten zwyczaj, bo wtedy biali nie chcieli ich na niewolników.
nie wiem na ile została udowodniona.
nie wiem na ile została udowodniona.
Praktyczne.
Koles sie nawet przelizac z laską nie może z takim gównem w mordize. Ps. Laska na 1 filmiku jest po prostu pro XD ma 2 kółka XD
hugoboss17 napisał/a:
po jaki chuj ludzi e se to robią ?? Oo pojebus nawet się napić nie może
na punka mi nie wygląda, to pewnie taką tradycję mają
grauper napisał/a:
Koles sie nawet przelizac z laską nie może z takim gównem w mordize. Ps. Laska na 1 filmiku jest po prostu pro XD ma 2 kółka XD
robiac sobie to , zapomnieli jakie przyjemnosci ich omina ;D
grauper napisał/a:
jak widać .. radzi sobie jakoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów