Swedish meal time w nowej odsłonie Ten niepozorny, dziecinny lisek jest bardziej sadystyczny od większości sadolowych napinaczy. A jak Wy się relaksujecie po ciężkim, poniedziałkowym dniu?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na początku ich kanał był zajebisty ale widać że skończyły im się pomysły i robią filmiki na siłę żeby nabić wyświetleń
słodki jest, pewnie jak herbatka którą pił
Lipton94 napisał/a:
A jak Wy się relaksujecie po ciężkim, poniedziałkowym dniu?
Na pewno nie oglądając tego typu filmiki.
Filmy mają nadal fajne... co z tego, skoro Szwecja i tak juz jest przegrana...
Podobało mi sie jak pił dziecięce łzy...
@Lukasero - są zajebiści i robią nowe filmiki, bo domagają sie tego miłośnicy ich twórczości.
Kurwa, to dzisiaj poniedziałek?! Myślałem, że niedziela... Szef mnie zajebie, jak się dowie, że znowu mnie melanż poniósł :/
Jak to mogło się dostać na główną? A nie w sumie nick gościa wskazuje że jest z 94 roku pewnie koledzy z gimbazjum mu polajkowali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów