18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
robex9 2010-03-11, 13:59
Jak to mówi moja dziewczyna "ja tam do czarnych nic nie mam, ale asfalt swoje miejsce ma". omA

NON SERVIAM !
Zgłoś
daf098 2010-03-11, 16:22 2
Świat byłby uboższy o paru idiotów gdyby ci wszyscy forumowi rasiści mieli odwagę kolorowym w twarz powiedzieć to co tu wypisują.
To jak noszenie szalika swojej drużyny piłkarskiej w domu bo tak bezpieczniej i wpierdol się za to nie dostanie.
Zgłoś
robex9 2010-03-11, 17:01
daf098 ciekawe czy ty dalej będziesz dalej taki antyrasistowski, kiedy fala czarnuchów nas zaleje (bo to się mnoży jak króliki) i odkryjesz jak jakiś "czorny" będzie swoim 30 cm chujem ładował w dupe twojej żonie (obyś tego nie doczekał). Poza tym pan Cezary Pazura w filmie "Chłopaki nie płaczą" dość jasno wypowiedział się na temat czarnych (moim zdaniem trafił w 10).

NON SERVIAM !
Zgłoś
Ingles 2010-03-11, 18:52
Tutaj był już fragment tego filmu. Owszem, zacny kawałek, ale chyba cięcie każdego dobrego filmu na kawałki i wrzucanie tych rodzynek tutaj nie ma zbyt wielkiego sensu...
A może ma?
Zgłoś
daf098 2010-03-11, 20:20 3
robex9 napisał/a:

daf098 ciekawe czy ty dalej będziesz dalej taki antyrasistowski, kiedy fala czarnuchów nas zaleje (bo to się mnoży jak króliki) i odkryjesz jak jakiś "czorny" będzie swoim 30 cm chujem ładował w dupe twojej żonie (obyś tego nie doczekał).

Jaka jest różnica czy "czorny" swoim 30 cm czy "łysy" swoim 10 cm ? Gwałt to gwałt więc nie istotny jest tu kolor skóry. Białemu gwałt na swojej żonie byś podarował ?

Postać grana przez C Pazurę w komedii jest dla Ciebie mentorem?
Zgłoś
robex9 2010-03-11, 21:06
Po pierwsze czy ja tam pisałem o gwałcie ? Nie sądzę naucz się czytać przy pomocy wzroku a nie brajlem po monitorze.
Po drugie nigdzie nie pisałem ze pan Cezary Pazura jest moim mentorem ale w bardzo zabawny sposób przedstawił "czornych" i dlatego go wymieniłem.
Po trzecie, masz kogoś czarnego w domu u siebie że ich tak bronisz ?

NON SERVIAM !
Zgłoś
daf098 2010-03-11, 21:31
1- Zakładając że żona jest wierna to w jaki niby sposób "czorny" ma ładować ? 30 cm chuja da się włożyć ukradkiem ?
2- postać grana przez C Pazurę a nie on sam "naucz się czytać przy pomocy wzroku a nie brajlem po monitorze"
3- nie widzę związku.
Zgłoś
pepson 2010-03-11, 23:38
3:15
mina typu "dziś zarucham"
Zgłoś
Psycho Joker 2010-03-11, 23:49
@kolka
ale może nie każdy oglądał ten film, a po obejrzeniu tego fragmentu właśnie to zrobi?
Zgłoś
axtxn 2010-03-12, 0:36
robex9 napisał/a:

daf098 ciekawe czy ty dalej będziesz dalej taki antyrasistowski, kiedy fala czarnuchów nas zaleje (bo to się mnoży jak króliki) i odkryjesz jak jakiś "czorny" będzie swoim 30 cm chujem ładował w dupe twojej żonie (obyś tego nie doczekał). Poza tym pan Cezary Pazura w filmie "Chłopaki nie płaczą" dość jasno wypowiedział się na temat czarnych (moim zdaniem trafił w 10).

No tak, lepsze polaczki na wyspach...
Zgłoś
Tetragamatron 2010-03-12, 20:50
Zajebisty film . polecam

Jak mawia mój ojciec :
" Nie mam nic do czarnych ... ale drogi na wsiach bym asfaltem wyłożył "
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów