📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Tak jest, murzynów trzyma się krótko, jak pozwolisz im szczekać za głośno to zajebie ci arbuza i nazwie rasistą...
Arbuza tam nie widzialem, bardziej ping ponga;p ktory tez jest dosc zaokraglony a ten w dodaktu byl dosc ksztaltny ;3
zigolak - chlopak do wynajecia - ja tylko czekam zeby dac Ci ta przyjemnosc na ktora zaslugujesz... (oferta na powaznie, tak to bym jej tutaj nie pisal _^_ )
Chyba trochę wcześniej, kiedy zapoznawał się z żółtymi braćmi, był również miły fragment: "Zamknij się. Podczas wojny w Korei takich małych żółtków jak ty używaliśmy zamiast worków z piaskiem" Albo coś w ten deseń
Jak to?
Ta i może jeszcze w czasie okresu też nie?
Ehhh juz kultowy film jak dla mnie
piwko za zachowanie typu "ja bym mu kurwa zajebał, tylko czekałem na ...."
Ja bym w 1:50 się opluł i autorytet by prysnął jak zawsze :///
nie wiem po co wrzucać pojedyncze sceny z tego filmu. Całość wrzućcie. Kto widział, wie że zajebiaszcze jest
Strasznie rasistowski film, odczuwam nienawiść do negrów po tej scenie;)
It's not me
It's not me
You're looking for the one who made you cry
It's not me
That's not me
lastfm.pl/user/foad69
Nihilizm, cynizm, sarkazm, orgazm.
It's not me
That's not me
lastfm.pl/user/foad69
Nihilizm, cynizm, sarkazm, orgazm.
Co za pener
Scena genialna Clint potrafi dobrze zagrac. To sie nazywa wpierdol slowny
Scena genialna Clint potrafi dobrze zagrac. To sie nazywa wpierdol slowny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów