📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I tak się łagodnie ze skurwielem obszedł. Dezodorant i zapalniczka byłyby o wiele stosowniejsze
"it's not funny not at all" ~Mr.Spider
Ale mi jakoś te filmiki kilkosekundowe zapi*rdalają gimbami z kwejka
Niektórzy powinni mieć zakaz kręcenia filmów i wrzucania ich do netu.
genokiller14, twój koment zabrzmiał bardzo polaczkowato. No tak, jak coś jest fajne to od razu gimby, kwejk i chujnia. Takie to trochę hipsterskie, kurwa jak coś się podoba na sadolu to od razu trzeba to zjebać i w gównie wytaplać.
rafal327 napisał/a:
Fajne? No właśnie dla mnie to nie jest fajne. Po to są komentarze by wyrazić swoją opinie.genokiller14, twój koment zabrzmiał bardzo polaczkowato. No tak, jak coś jest fajne to od razu gimby, kwejk i chujnia. Takie to trochę hipsterskie, kurwa jak coś się podoba na sadolu to od razu trzeba to zjebać i w gównie wytaplać.
genokiller14 napisał/a:
Fajne? No właśnie dla mnie to nie jest fajne. Po to są komentarze by wyrazić swoją opinie.
To ciągłe wpierdalanie komentarzy o kwejku na sadolu właśnie śmierdzi kwejkiem, a pewnie piszą to osoby, które dopiero stamtąd przyczłapały. Płonącej nogawki nie ugasisz ogniem.
Chuj kogo obchodzi czy coś zostało wyciągnięte z dupy teściowej, powstało z połączenia sraczki i moczu, zdrowy człowiek leci dalej jeśli mu materiał nie pasuje a nie biadoli jak baba.
Jesteście kurwa gorsi niż pająki, plaga.
rafal327 napisał/a:
genokiller14, twój koment zabrzmiał bardzo polaczkowato. No tak, jak coś jest fajne to od razu gimby, kwejk i chujnia. Takie to trochę hipsterskie, kurwa jak coś się podoba na sadolu to od razu trzeba to zjebać i w gównie wytaplać.
za ''polaczkowato'' murzyński kutas ci w dupe ,morde,ucho,nos,płuco,nerke i mózg (a raczej jego brak) giń lewacka gnido !
@up
murzyński chuj w dupe, plus lewak? aleś ty modny, jesteś krUlem na sadolu teraz, zaraz dostaniesz duuużo piw od kolegów z klasy. Weź kurwa przeczytaj jeszcze raz, ze zrozumieniem to co napisałem ok?
murzyński chuj w dupe, plus lewak? aleś ty modny, jesteś krUlem na sadolu teraz, zaraz dostaniesz duuużo piw od kolegów z klasy. Weź kurwa przeczytaj jeszcze raz, ze zrozumieniem to co napisałem ok?
Zajebane z Vines'ow. Bylo tam jakis miech temu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów