Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszyscy ludzie którzy robią sobie jaja z murzynów robią jaja ze wszystkich ludzi. Czarnych, żółtych, białych. Bo my, homo sapiensy, pochodzimy z Afryki.
Czyli swoimi żartami obrażacie nawet siebie, przedstawicieli rasy białej. Sami też nie wiecie zresztą, jakie mogliście mieć przypadki u siebie w rodzinie, i nie jesteście może w 3% murzynem.
Wyzywacie też arabów od brudnych arabusów, turków itp. No cóż, ze względu na obecną sytuację zgodzę się - islam to gówno. Ale jak widzicie turka to bez powodu go wyzywacie. Wy nie wiecie, że Polanie przywędrowali tutaj z krańca Europy, tuż koło Azji? Tam gdzie powinna być teraz Turcja?
Wasze rasistowskie żarty obracają się w końcu przeciwko wam, superhipersadyści. Rzekłem to ja, durny wafelek, z którego oczywiście teraz supersadyści będą się nabijać, bo pierdoli dużo i bez sensu, do tego zanudza nas historią.
a turek to niby co??? nie islam??? durniu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów