📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i to jest rozwiązanie problemu braku wody w afryce- on golnie a później tłum smoluchów się ustawi i żłopią bezpośrednio z paszczy!!!
po chwili wyobraziłem sobie tego gościa z polskiej edycji co wpierdalał bigos jak wypluwa kapuchę na widownie, xDDD
po chwili wyobraziłem sobie tego gościa z polskiej edycji co wpierdalał bigos jak wypluwa kapuchę na widownie, xDDD
ja pierdole dajcie juz pokój z wrzucaniem tych programów na sadistica. no chyba , że w trakcie "performensu" coś komuś na łeb pierdolnie, jakaś lampa czy inny abażur.
Super dzisiejszy swiat jest posrany Ziomek przyjdzie porzyga trochę wodą i jest cool
Hardstyler93 napisał/a:
Super dzisiejszy swiat jest posrany Ziomek przyjdzie porzyga trochę wodą i jest cool
Człowieku to niejest ziomek tylko murzyn! weś sie ogarnij! jak dla Ciebie murzyn jest ziomkiem to wypierdalaj na forum mudżyn.com
@up skończ szkołę najpierw, potem udzielaj takich rad talent ma koleś niesamowity i to jest ważne
@Up kolejny sie znalazl.. czy zuganie wodą jest talentem według Ciebie ? moze bedziesz takim maczo i nauczysz sie wciagac kielbase jak makaron ?
Jego przodkowie byli wykorzystywani do podlewania upraw bawełny i jak widać rodzinna tradycja jest nadal kultywowana.
Jak wyłączyć dźwięk to da się oglądać...
nie ma chuja piwo za Shakire!!! nawet 2
btw... małe smalce z pragnienia umierają a on 4 butle sobie rozlewa
btw... małe smalce z pragnienia umierają a on 4 butle sobie rozlewa
Imię to mu chyba matka wybierała... Dick-son
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów