📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pawkos346 napisał/a:
Materiał własny bliskie spotkanie z szklanymi drzwiami
Szczerze mówiąc jak by mnie się przytrafiło coś takiego to wymyślił bym jakąś inną historię, nie stawiającą mnie w tak niekorzystnym świetle...
No chyba że to właśnie taka uszyta historia a było jeszcze gorzej?
Po ślubie będzie jeszcze gorzej
Na Sadolu plaga ostatnio tych zdjęć. Któryś widz trafi w końcu na Harda?
Gdyby kózka nie skakała to by ręki nie rozjebała. Teraz już będziesz wiedział żeby nie zgrywać chojraka po alkoholu
Mój kot też się czasem nabiera i wbiega w szklane drzwi. Na szczęście nie rozbija i szyć go nie trzeba.
Powiem tak spoko się goji a stało się to 19 lipca ponad 3 litry krwi poszło się jebać z tego wszystkiego to szpital najgorszy na szczęście 3 dni byłem i do domu a jak ktoś dobrze stwierdził tak alkohol był i to zawiniło ale chuj co nie zabije to wzmocni
Pawkos346 napisał/a:
Powiem tak spoko się goji a stało się to 19 lipca ponad 3 litry krwi poszło się jebać z tego wszystkiego to szpital najgorszy na szczęście 3 dni byłem i do domu a jak ktoś dobrze stwierdził tak alkohol był i to zawiniło ale chuj co nie zabije to wzmocni
Łap piwko zapijaczony ryju. Kto się nigdy nie uszkodził po pijaku ten ciota i chuj.
Pawkos346 napisał/a:
ej, po alk to szyją bez znieczulenia, u ciebie też tak było
bronksy napisał/a:
kilka szwów i podnieta na sadistic. Ehhh
nie pierdol, miałem mniejszą ranę trochę, a lało się jak ze świni,
widziałeś takie coś na żywo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów