Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo za epicki remix Adidapap-u.
Ponad rok temu dostępne było na insta.
WKND
2024-10-31, 23:48
Jeśli to jest mroczne, to nie chciałbyś poznać moich porannych myśli na kiblu.
Bardziej się bałem smoka w Mario Bross niż tego.
CO TIK TOK Z WAMI ZROBIŁ?
Nienawidzę tych gównianych tworów wysrywanych przez AI, to jest kastrowanie gustu a dzisiejsze filmy z efektami specjalnymi to j🤬e dno z mułem z ciapackiego gówna i kpina z ludzi którzy to oglądają 😉
BigLebovsky napisał/a:
Ponad rok temu dostępne było na insta.
I c🤬j z tym? Co to wnosi do tematu?
Insta… wrzucasz sobie tam homo selfiki? Naszą klasę też masz?
baronturbina napisał/a:
I c🤬j z tym? Co to wnosi do tematu?
Insta… wrzucasz sobie tam homo selfiki? Naszą klasę też masz?
Uspokój się. Znowu piłeś z ukrami i ci kortyzol skoczył do góry. A mówiłem nie chlej,nie powtarzaj błędów ojca.
BigLebovsky napisał/a:
Uspokój się. Znowu piłeś z ukrami i ci kortyzol skoczył do góry. A mówiłem nie chlej,nie powtarzaj błędów ojca.
Twojego ojca? Jak mam błędów twojego ojca nie powtarzać jak ja nawet żadnego cygana nie znam. Musisz swoją krypto ukrofilie na wodzy trzymać bo znów narobisz.
baronturbina napisał/a:
Twojego ojca? Jak mam błędów twojego ojca nie powtarzać jak ja nawet żadnego cygana nie znam. Musisz swoją krypto ukrofilie na wodzy trzymać bo znów narobisz.
Przestań balon. Popadasz w obłęd. Jak nie opanujesz tego picia to będzie znowu tak jak ostatnio -pamietasz jak mi opowiadałeś o tym chlaniu z ukrami? Tym co cię później pobili i zgw🤬cili. Musisz się opanować z tym chlaniem bo znowu będzie to samo.
BigLebovsky napisał/a:
Przestań balon. Popadasz w obłęd. Jak nie opanujesz tego picia to będzie znowu tak jak ostatnio -pamietasz jak mi opowiadałeś o tym chlaniu z ukrami? Tym co cię później pobili i zgw🤬cili. Musisz się opanować z tym chlaniem bo znowu będzie to samo.
Ty jesteś z Katowic nie? Wy śląscy cyganie macie takie bliskie relacje z ukrami? Jak twoja kasta przyjmuje twoją odmienność??
usuń te gówno,a potem profil
A................o
2024-11-01, 14:30
Misiekdiablo zawsze jakieś gówna wrzuca. Stawiam, że ma 14lat.
Haha co to za gówno dla dzieci xD