Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
janusz_biznesu 2024-10-31, 23:01 1
Piwo za epicki remix Adidapap-u.
Zgłoś
BigLebovsky 2024-10-31, 23:14
Ponad rok temu dostępne było na insta.

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
WKND 2024-10-31, 23:48 20
Jeśli to jest mroczne, to nie chciałbyś poznać moich porannych myśli na kiblu.

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
damian15snk 2024-11-01, 4:56 10
Bardziej się bałem smoka w Mario Bross niż tego.

CO TIK TOK Z WAMI ZROBIŁ?
Zgłoś
mateuszsick 2024-11-01, 6:51 6
Nienawidzę tych gównianych tworów wysrywanych przez AI, to jest kastrowanie gustu a dzisiejsze filmy z efektami specjalnymi to jebane dno z mułem z ciapackiego gówna i kpina z ludzi którzy to oglądają 😉
Zgłoś
baronturbina 2024-11-01, 9:50 3
BigLebovsky napisał/a:

Ponad rok temu dostępne było na insta.

I chuj z tym? Co to wnosi do tematu?
Insta… wrzucasz sobie tam homo selfiki? Naszą klasę też masz?
Zgłoś
BigLebovsky 2024-11-01, 11:18 2
baronturbina napisał/a:

I chuj z tym? Co to wnosi do tematu?
Insta… wrzucasz sobie tam homo selfiki? Naszą klasę też masz?

Uspokój się. Znowu piłeś z ukrami i ci kortyzol skoczył do góry. A mówiłem nie chlej,nie powtarzaj błędów ojca.

Zgłoś
baronturbina 2024-11-01, 12:46 1
BigLebovsky napisał/a:

Uspokój się. Znowu piłeś z ukrami i ci kortyzol skoczył do góry. A mówiłem nie chlej,nie powtarzaj błędów ojca.

Twojego ojca? Jak mam błędów twojego ojca nie powtarzać jak ja nawet żadnego cygana nie znam. Musisz swoją krypto ukrofilie na wodzy trzymać bo znów narobisz.
Zgłoś
BigLebovsky 2024-11-01, 13:47 1
baronturbina napisał/a:

Twojego ojca? Jak mam błędów twojego ojca nie powtarzać jak ja nawet żadnego cygana nie znam. Musisz swoją krypto ukrofilie na wodzy trzymać bo znów narobisz.

Przestań balon. Popadasz w obłęd. Jak nie opanujesz tego picia to będzie znowu tak jak ostatnio -pamietasz jak mi opowiadałeś o tym chlaniu z ukrami? Tym co cię później pobili i zgwałcili. Musisz się opanować z tym chlaniem bo znowu będzie to samo.

Zgłoś
Ramiell 2024-11-01, 14:03
O kurwa, Unreal endżin 10
Zgłoś
baronturbina 2024-11-01, 14:22
BigLebovsky napisał/a:

Przestań balon. Popadasz w obłęd. Jak nie opanujesz tego picia to będzie znowu tak jak ostatnio -pamietasz jak mi opowiadałeś o tym chlaniu z ukrami? Tym co cię później pobili i zgwałcili. Musisz się opanować z tym chlaniem bo znowu będzie to samo.

Ty jesteś z Katowic nie? Wy śląscy cyganie macie takie bliskie relacje z ukrami? Jak twoja kasta przyjmuje twoją odmienność??
Zgłoś
gabrysia1971 2024-11-01, 14:24 3
usuń te gówno,a potem profil
Zgłoś
AlbertoNihilo 2024-11-01, 14:30 3
Misiekdiablo zawsze jakieś gówna wrzuca. Stawiam, że ma 14lat.
Zgłoś
Tomix93 2024-11-01, 18:19 3
Haha co to za gówno dla dzieci xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów