do czasu kiedy zobaczyłem ten filmik myślałem, że to człowiek jest najinteligentniejszym gatunkiem zamieszkującym ziemie... myliłem się, btw u nich pewnie też panuje moda na niewolnictwo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I_T_I napisał/a:
taaa są specjalne sonary ultra dźwiękowe gdzie nawet w betonie można wykryć nie równości i dziury (nawet różnice w gęstości) lecz nie wygląda to tak pięknie jak tamto i ma ograniczenie czułość przez głębokość
Cement tani a mrówek w ziemi od ch*ja. Gatunek nie ucierpi...co najwyżej zieloni strzelą focha na takie badania.
Swoją drogą nie myślałem, że mrowiska wyglądaj a aż tak epicko.
Lord, na 1:38 jeśli nie widzisz formy fiuta to pewnie go po prostu nie masz
To się chłopaki nakopali..
Na śląsku też mamy tak podrążone tunele, i to porównując do skali człowieka.
pewnie kopiąc coraz głębiej coraz częściej przez myśl im przechodziło:
Jaki to był kvrwa głupi pomysł...
ale tak w sumie mogliby to całe wykopać i postawić nad ziemią żeby zobaczyć to całe jak wygląda
Jaki to był kvrwa głupi pomysł...
ale tak w sumie mogliby to całe wykopać i postawić nad ziemią żeby zobaczyć to całe jak wygląda
ło kurwa
Taka prawda Paranoia.
Niech nam wyjebiście duży obcy rozwalą planete na pół by sprawdzić jaka piękna jest nasza sieć gazociągów itd.
Zaleciało Avatarem ;]
Niech nam wyjebiście duży obcy rozwalą planete na pół by sprawdzić jaka piękna jest nasza sieć gazociągów itd.
Zaleciało Avatarem ;]
"do czasu kiedy zobaczyłem ten filmik myślałem, że to człowiek jest najinteligentniejszym gatunkiem zamieszkującym ziemie... myliłem się, btw u nich pewnie też panuje moda na niewolnictwo"
Nie wiedziałam że niewolnictwo jest przejawem inteligencji.
leptinotarsa napisał/a:
"do czasu kiedy zobaczyłem ten filmik myślałem, że to człowiek jest najinteligentniejszym gatunkiem zamieszkującym ziemie... myliłem się, btw u nich pewnie też panuje moda na niewolnictwo"
po 1. napisałem to ironicznie
po 2. pisze btw - by the way
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów