do czasu kiedy zobaczyłem ten filmik myślałem, że to człowiek jest najinteligentniejszym gatunkiem zamieszkującym ziemie... myliłem się, btw u nich pewnie też panuje moda na niewolnictwo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I_T_I napisał/a:
taaa są specjalne sonary ultra dźwiękowe gdzie nawet w betonie można wykryć nie równości i dziury (nawet różnice w gęstości) lecz nie wygląda to tak pięknie jak tamto i ma ograniczenie czułość przez głębokość
Cement tani a mrówek w ziemi od ch*ja. Gatunek nie ucierpi...co najwyżej zieloni strzelą focha na takie badania.
Swoją drogą nie myślałem, że mrowiska wyglądaj a aż tak epicko.
Lord, na 1:38 jeśli nie widzisz formy fiuta to pewnie go po prostu nie masz
przegiecie paly . zajebiscie to wyglada .
ale tak w sumie mogliby to całe wykopać i postawić nad ziemią żeby zobaczyć to całe jak wygląda
<16 "a kysz" z tego forum...
Jaki to był kvrwa głupi pomysł...
ale tak w sumie mogliby to całe wykopać i postawić nad ziemią żeby zobaczyć to całe jak wygląda
Niech nam wyjebiście duży obcy rozwalą planete na pół by sprawdzić jaka piękna jest nasza sieć gazociągów itd.
Zaleciało Avatarem ;]
Niech nam wyjebiście duży obcy rozwalą planete na pół by sprawdzić jaka piękna jest nasza sieć gazociągów itd.
Zaleciało Avatarem ;]
"do czasu kiedy zobaczyłem ten filmik myślałem, że to człowiek jest najinteligentniejszym gatunkiem zamieszkującym ziemie... myliłem się, btw u nich pewnie też panuje moda na niewolnictwo"
Nie wiedziałam że niewolnictwo jest przejawem inteligencji.
leptinotarsa napisał/a:
"do czasu kiedy zobaczyłem ten filmik myślałem, że to człowiek jest najinteligentniejszym gatunkiem zamieszkującym ziemie... myliłem się, btw u nich pewnie też panuje moda na niewolnictwo"
po 1. napisałem to ironicznie
po 2. pisze btw - by the way
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów