do czasu kiedy zobaczyłem ten filmik myślałem, że to człowiek jest najinteligentniejszym gatunkiem zamieszkującym ziemie... myliłem się, btw u nich pewnie też panuje moda na niewolnictwo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
u nas niestety nie można prywatyzować zasobów ludzkich... ;(
porównując skale człowieka do skali mrówki, bez wątpienia
Hmm a nie dało się tego zbadać jakimś sonarem czy innym ustrojstwem ?? Wiecie zasypać opiłkami metalu i ciach widzimy na kompie po "zsonarowaniu" A tak się musieli nakopać
PS:Jakby ktoś się czepiał to nie mam pojęcia czy jest takie coś co by tak działało, ale kojarzy mi się to pisze może ktoś wie dokładnie to się wypowie
PS:Jakby ktoś się czepiał to nie mam pojęcia czy jest takie coś co by tak działało, ale kojarzy mi się to pisze może ktoś wie dokładnie to się wypowie
taaa są specjalne sonary ultra dźwiękowe gdzie nawet w betonie można wykryć nie równości i dziury (nawet różnice w gęstości) lecz nie wygląda to tak pięknie jak tamto i ma ograniczenie czułość przez głębokość
A to dobrze mi się kojarzyło
01:28 wygląda na to że mrówkom również podoba się forma kutasa
01:28 wygląda na to że mrówkom również podoba się forma kutasa
Ty chyba masz już jakieś zboczenie na punkcie fiutów, bo ja tam żadnego nie widzę. No chyba, że jesteś kochający inaczej, to się nie dziwie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów