📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to wyczerpmy temat do końca:
Etiopczyk wraca do domu nad ranem. Żona:
- Chuchnij!
- Nie.
- Chuchnij!
- (Chuch)
- Znowu jadłeś!
- Jakie jest najszybsze zwierzę na świecie?
- Ostatnia kura w Etiopii!
W Moskwie Instytut kształcący przyszłych radzieckich dyplomatów. W trakcie nauki przychodzi kolej na kolokwium. Temat kolokwium: "Napisać odpowiedź na bezwarunkowe ultimatum małego afrykanskiego państwa". Po dwóch dniach egzaminator podsumowuje wyniki kolokwium:
- Hmm, merytorycznie poprawnie, forma również niezła, ale mam dwa zastrzeżenia: Po pierwsze, "nachuj" należy pisać osobno. Po drugie, "czarna jebana małpa" piszemy z wielkich liter... Panowie!!! Przeciez piszecie do króla!!
- Dlaczego Murzyni śmierdzą?
- Żeby niewidomi też ich mogli nienawidzić.
Mówi etiopczyk do etiopczyka:
- Chce mi się srać.
A drugi na to:
- Dobra kurwa nie szpanuj!!!
Mały Etiopczyk mówi do mamy:
- Mamo chcę kupę...
Mama:
- Czekaj... zaraz ci ukroję.
Taak Taaaaaak wiem suchary, było, wypad z Sadistica blaa BLAa Blaaaa...
Etiopczyk wraca do domu nad ranem. Żona:
- Chuchnij!
- Nie.
- Chuchnij!
- (Chuch)
- Znowu jadłeś!
- Jakie jest najszybsze zwierzę na świecie?
- Ostatnia kura w Etiopii!
W Moskwie Instytut kształcący przyszłych radzieckich dyplomatów. W trakcie nauki przychodzi kolej na kolokwium. Temat kolokwium: "Napisać odpowiedź na bezwarunkowe ultimatum małego afrykanskiego państwa". Po dwóch dniach egzaminator podsumowuje wyniki kolokwium:
- Hmm, merytorycznie poprawnie, forma również niezła, ale mam dwa zastrzeżenia: Po pierwsze, "nachuj" należy pisać osobno. Po drugie, "czarna jebana małpa" piszemy z wielkich liter... Panowie!!! Przeciez piszecie do króla!!
- Dlaczego Murzyni śmierdzą?
- Żeby niewidomi też ich mogli nienawidzić.
Mówi etiopczyk do etiopczyka:
- Chce mi się srać.
A drugi na to:
- Dobra kurwa nie szpanuj!!!
- Mamo chcę kupę...
Mama:
- Czekaj... zaraz ci ukroję.
Taak Taaaaaak wiem suchary, było, wypad z Sadistica blaa BLAa Blaaaa...
Chuj że suchary, ale rasistowskie
@up niewidzialny
- Mamo chcę kupę...
Mama:
- Czekaj... zaraz ci ukroję
Mały Etiopczyk :
- Ale, Ja chce od Gracjana
- Mamo chcę kupę...
Mama:
- Czekaj... zaraz ci ukroję
Mały Etiopczyk :
- Ale, Ja chce od Gracjana
Fejk - Etiopię nie stać na to, aby zorganizować piłkarski mundial.
piołun napisał/a:
@Tyler_Durden
zdziwiłbyś się kurwa
Jedno z najbiedniejszych państw dałoby radę zorganizować tak wielką imprezę? Gratuluję inteligencji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów