Uwaga mściciel patrzy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
HAL-9000 masz jak najbardziej rację, z tym, że nie każdy kto potrzebuje wpuszczenia jest od razu chamem i robi to z premedytacją. Nie raz pochrzaniłem drogę, przypomniało mi się o jakimś remoncie, czy o tym, że muszę jeszcze coś załatwić i też uciekałem z pasa do skrętu, jak ktoś wpuścił, to podziękowałem i tyle. Oczywiście jest cała masa takich, o których piszesz.
Skręcanie w boczne uliczki, zwłaszcza z dwupasmowej drogi, to już całkiem ekstremalny manewr dla niektórych. Nie dość, że musi zwolnić do 3km/h no bo przecież się nie złamie, to jeszcze migacz wrzuca i daje po heblach w ostatniej chwili. Nie rozumiem problemu wcześniejszego włączenia kierunkowskazu, tak żeby inni zdążyli spokojnie zmienić pas.
Kolejna bardzo częsta sytuacja: korek w chuj długi na głównej ulicy, a z boku w chuj mniejszych. Zdecydowana większość pajaców staje na środku wyjazdu, tak, że nie dość, że z tej uliczki wyjechać nie można, to jeszcze jeśli ktoś jadący z naprzeciwka będzie chciał skręcić, to zatamuje cały ruch jeszcze bardziej. Albo toczy się kolumna ale nikt nie wpuści z bocznej uliczki i stoi tam człowiek chuj wie ile aż ktoś wpadnie na pomysł wpuszczenia. Ile kurwa byście tracili na wpuszczeniu człowieka, 10 sekund? No ale nie, bo pan i władca jedzie.
Przeraża mnie bezmyślność i niepatrzenie na innych na drodze.
Skręcanie w boczne uliczki, zwłaszcza z dwupasmowej drogi, to już całkiem ekstremalny manewr dla niektórych. Nie dość, że musi zwolnić do 3km/h no bo przecież się nie złamie, to jeszcze migacz wrzuca i daje po heblach w ostatniej chwili. Nie rozumiem problemu wcześniejszego włączenia kierunkowskazu, tak żeby inni zdążyli spokojnie zmienić pas.
Kolejna bardzo częsta sytuacja: korek w chuj długi na głównej ulicy, a z boku w chuj mniejszych. Zdecydowana większość pajaców staje na środku wyjazdu, tak, że nie dość, że z tej uliczki wyjechać nie można, to jeszcze jeśli ktoś jadący z naprzeciwka będzie chciał skręcić, to zatamuje cały ruch jeszcze bardziej. Albo toczy się kolumna ale nikt nie wpuści z bocznej uliczki i stoi tam człowiek chuj wie ile aż ktoś wpadnie na pomysł wpuszczenia. Ile kurwa byście tracili na wpuszczeniu człowieka, 10 sekund? No ale nie, bo pan i władca jedzie.
Przeraża mnie bezmyślność i niepatrzenie na innych na drodze.
Czy to nie jest przypadkiem ten facet, który prowadzi konto BrzydkiBurak na YT ?
Liczyłem że odda mu klocka na szybę, albo chociaż poleje farbą... cipa nie mściciel.
no ale kurwa po chuj ? i co on z tym nagraniem zrobi zeby kolesia ukarac ?
a wystarzyło dogonić, zatrzymać, wysiąść i zajebać bułe w pysk po czym 1 szybki 2 spacerowe a na koniec buta na morde.
a wystarzyło dogonić, zatrzymać, wysiąść i zajebać bułe w pysk po czym 1 szybki 2 spacerowe a na koniec buta na morde.
GÓWNO!
Powinien mu na szybie nakleić karnego kutasa, a nie jakieś pogaduszki.
Wiadomo że koleś jest chujem, że tak pojechał, też mnie to wkurza, ale patrząc z drugiej strony, to autorowi filmiku żadnej różnicy nie robi dodatkowy samochód przed nim.
Powinien mu na szybie nakleić karnego kutasa, a nie jakieś pogaduszki.
Wiadomo że koleś jest chujem, że tak pojechał, też mnie to wkurza, ale patrząc z drugiej strony, to autorowi filmiku żadnej różnicy nie robi dodatkowy samochód przed nim.
@lapps. No i właśnie jeśli wszyscy by się mulili te 60 równo, to nie byłoby problemu.
W drugiej stolicy Turcji - Berlinie, funkcjonuje z powodzeniem projekt Tempo 30, (nie musze pisać z jakim tempem oni się tam mulą) i to bodajże na 60% dróg i miasto to nie jest tak zakorkowane jak masa innych i mniejszych w Polsce. Weź sobie kartke papieru, przelicz dystans powiedzmy 5, 10 i 15km przez 50, 60, 80, 90km/h. I popatrz o ile szybciej dojechałeś. W chuj szybciej, nie?. Dolicz do tego, że w pewnych miejscach i tak będziesz stał.
Ostatni przykład, najdobitniejszy chyba - zobacz z jakim tempem na ogół jeździ najbardziej zawodowa grupa kierowców - taksówkarze.
@up, 2xup - zaświećcie przykładem Panowie.
W drugiej stolicy Turcji - Berlinie, funkcjonuje z powodzeniem projekt Tempo 30, (nie musze pisać z jakim tempem oni się tam mulą) i to bodajże na 60% dróg i miasto to nie jest tak zakorkowane jak masa innych i mniejszych w Polsce. Weź sobie kartke papieru, przelicz dystans powiedzmy 5, 10 i 15km przez 50, 60, 80, 90km/h. I popatrz o ile szybciej dojechałeś. W chuj szybciej, nie?. Dolicz do tego, że w pewnych miejscach i tak będziesz stał.
Ostatni przykład, najdobitniejszy chyba - zobacz z jakim tempem na ogół jeździ najbardziej zawodowa grupa kierowców - taksówkarze.
@up, 2xup - zaświećcie przykładem Panowie.
chuj w dupe wszystkim, co jezdza szybko w miescie i pozdrawiam na kolejnych swiatlach
a potem matiz pali po 15 litrow
a potem matiz pali po 15 litrow
Tu bardzo dobitnie zobrazowane jaki skutek na ruch kilkunastu, kilkudziesięciu pojazdów ma wpływ byle jeden kaczan który ma ochotę pozapierdalać i powydurniać się w warunkach miejskich by potem gwałtownie heblować za wolniejszymi, jadącymi normalnie...
Zemsta jak ja pierdole - Conan mógłby się uczyć...
A tak swoją droga co was boli kogoś puścić przed sobą. Tak zajebiście się wszystkim śpieszy do TV/kompa, że 5 sekund lub 4 metry drogi są na wagę złota?
A tak swoją droga co was boli kogoś puścić przed sobą. Tak zajebiście się wszystkim śpieszy do TV/kompa, że 5 sekund lub 4 metry drogi są na wagę złota?
Szkoda, że twarzy nie pokazali.
@KwusheR
Film to: Hot Fuzz (Ostre psy). Polecam, występują sadystyczne sceny No i nigdy nie nudzący się brytyjski humor.
Na yt go wstawił ktoś.
@KwusheR
Film to: Hot Fuzz (Ostre psy). Polecam, występują sadystyczne sceny No i nigdy nie nudzący się brytyjski humor.
Na yt go wstawił ktoś.
hal-9000
a żebyś kurwa wiedział. muszę skombinować naklejki z karnym kutasem i spodziewajcie się filmiku.
a żebyś kurwa wiedział. muszę skombinować naklejki z karnym kutasem i spodziewajcie się filmiku.
HAL-9000 napisał/a:
A co? też lubisz pajacować na drodze?
markop4321 napisał/a:
Przez takich gimbusów jak ty giną ludzie.
BTW I tak pewnie zrobiłeś dopiero uprawnienia na rower
widzę że czytanie ze zrozumieniem nie jest waszą najlepszą stroną. Pisałem o baranie "Mścicielu" co nagrywa by podpierdolić by coś udowodnić ile on nie jest lepszy od innego barana z golf.
ps. Nie pisałem nic o zachowaniu golfiarza jak byście nie zauważyli
Co za ćwok, wstawiający oczywiście
boli, bo czekam te pieprzone 90 sekund już 6 raz, i czekanie 7 mnie po prostu do granic możliwości WKURWI. a kutasek sobie pojedzie na chama i ''przecież nie problem go wpuścić'' a ja przez to muszę stać. kolejne pierdolone długie jak wieczność 90 sekund. nie ćwokom, którzy się wpierdalają.
a sam pan mściciel to chyba pierdnął przed otworzeniem okna i to uznał za zemstę....
a sam pan mściciel to chyba pierdnął przed otworzeniem okna i to uznał za zemstę....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów