📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Powinni to kurwa kodeks znowelizować tak, żeby odechciało się szeryfowania. Gumowanie jednego na dechach nic nie zmieni
o kurde ale tu prawdziwe szeryfy jechali takie z blachą, i szyszka im w odbyt bo wlekli się niemiłosiernie i podpuszczali
nie podpuszczali tylko jechali zgodnie z przepisami, wcześniej była szkoła więc możliwe że było ograniczenie do 40-30 a może nawet i 20km/h tak jak jest koło mnie
mygyry napisał/a:
"znowu w życiu mi nie wyszło..."
- proszę mój druhu...
- co łaska moi panowie, co łaska!
KlinikaAborcyjna napisał/a:
o kurde ale tu prawdziwe szeryfy jechali takie z blachą, i szyszka im w odbyt bo wlekli się niemiłosiernie i podpuszczali
o czym Ty gadasz - szkoła, przejścia dla pieszych oznaczone "dzieciakiem" (tablica T-27), prędkość i tak w granicach 50km/h, ale idiocie się spieszyło - bo on chce jechać 80, a nie zgodnie z przepisami. Teraz dostanie za podwójną ciągłą i za tamowanie ruchu i się skończy rumakowanie. Ja osobiście bym mu wniocha do sądu pierdolnał - jak sędzia normalny, to i grzywnę do 5tyś by wyłapał za takie coś i uprawnienia na określony czas utracił.
Nie kozacz, bo nie wiesz na kogo trafisz...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów