Rok 2020.
Niemcy napadły na Polskę. Warszawa zbombardowana.
Polskie MSZ i ambasada w Berlinie złożyły oficjalne przeprosiny.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
B................g
2013-12-03, 19:55
up
Naprawdę tego nie rozumiesz czy tylko się zgrywasz?
I jeszcze donek obciągnie merkel k🤬sa
B................g
2013-12-03, 20:40
Y................i
2013-12-03, 20:48
Za zamieszki w Ukrainie też już nasze MSZ przeprosiło pewnie. A już za tych pobitych Polaków to już wgl reparacje im wypłacimy
b................ń
2013-12-03, 21:19
Nie, nie przeprosiło. Reparacji pewnie też nie wypłacimy. I cały światopogląd jebł...
weźcie Wy się jebnijcie w te puste łby.
W związku z powyższym, Polski minister spraw zagranicznych wydał oświadczenie na tweeterze
Ja p🤬lę, ja wiem, że to napisał Wasz "wielki" (wg mnie bardziej przygłupi) Bongman i trzeba dać piwo, ale was chyba już tu poj🤬o
k................0
2013-12-03, 22:17
BongMan napisał/a:
Rok 2020.
Niemcy napadły na Polskę. Warszawa zbombardowana.
Polskie MSZ i ambasada w Berlinie złożyły oficjalne przeprosiny.
W 2020 roku Niemcy będą kolonią Arabii Saudyjskiej, więc przeprosiny powinna złożyć ambasada w Rijadzie, a nie w Berlinie...
typowe dla barana na dorobku intelektualnym... no nic, miejmy nadziej że jeszcze parę lat i coś w tym pustym łbie się znajdzie
Wybierajcie dalej tuska czy inna kaczke, a zmieni sie tyle co inna k🤬a bedzie przy najwiekszym korycie.
Q................h
2013-12-03, 22:52
raveboy500 napisał/a:
to nie jest śmieszne
ale prawdziwe