Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KFazimod0 napisał/a:
Sędzia jaki ogarnięty
Dokładnie. Idealna interwencja
potknal sie i wywracajac go uderzyl. pozniej chcial go zgwalcic jak to zwykle w mieszanych sztukach przytulanek bywa, ale sedzia cockblock mu nie pozwolil
KFazimod0 napisał/a:
Sędzia jaki ogarnięty
Była taka walka Pudziana z jakimś typem z brodą. Był podobny finał tylko Pudzian poleciał z typem na matę i chciał go jeszcze dobić z pozycji leżącej to jak sędzia się rzucił to go Pudzian na ręku podniósł. Piędzie ledwie ale i tak śmiesznie to wyglądało jak się obrócił i zobaczył, że coś mu na ręce wisi.
Lobo24 napisał/a:
Była taka walka Pudziana z jakimś typem z brodą. Był podobny finał tylko Pudzian poleciał z typem na matę i chciał go jeszcze dobić z pozycji leżącej to jak sędzia się rzucił to go Pudzian na ręku podniósł. Piędzie ledwie ale i tak śmiesznie to wyglądało jak się obrócił i zobaczył, że coś mu na ręce wisi.
Pamiętasz z kim walczył?
Duży typ z brodą w typie drwala. Pudzian rzucił się po nokaucie na typa i jak leżał chciał jeszcze "cepem pomasowąc mu głowę" Sędzia rzucił się na rękę. \Pudzian zdążył ją podnieść patrzy a tu sędzia wisi. Szukałem ale na razie nic nie mam.,
Lobo24 napisał/a:
Duży typ z brodą w typie drwala. Pudzian rzucił się po nokaucie na typa i jak leżał chciał jeszcze "cepem pomasowąc mu głowę" Sędzia rzucił się na rękę. \Pudzian zdążył ją podnieść patrzy a tu sędzia wisi. Szukałem ale na razie nic nie mam.,
To taki typ arabskiego drwala pustynnego.

Lobo24 napisał/a:
To nie taki drwal. Ten ścina wieże nie drzewa.
Drwal, drwal. A widziałeś na pustyni drzewa???
Kacper197 napisał/a:
Pamiętasz z kim walczył?
Najmana klepał. Nie dziękuj
Lobo24 napisał/a:
To nie taki drwal. Ten ścina wieże nie drzewa.
To stolarz. U allaha rżnie kozy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie