I to jest fart
I to jest fart
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakbym byl wszechmocny to poprostu bym zalatwil sprawe
jakby mi sie nudzilo to napewno znalazlbym ciekawsza rozrywke niz sadomaso
1. nie. nie stworzyl i nic nie dał
2. grzechem jest to co ci ksiadz powie ze jest. grzech pierworodny a wlasciwie jego filozofia jest jednym z najbardziej toksycznych elementow natury biblijnego boga i pokazuje jego chujowe cechy. kara za zlamanie zakazu a odkupienie tylko przez wiare i kazdy nawet ten nienarodzony jest juz tym obarczony...
3. marna bajka pod kazdym wzgledem. marne historie a jeszcze gorsze odpowiedzi na kluczowe pytania.
4 polecam. mniej bajek a wiecej np. hitchensa
Polecam mniej marksistowskich opowiadaczy a więcej np prof Hellera
jakbym byl wszechmocny to poprostu bym zalatwil sprawe
jakby mi sie nudzilo to napewno znalazlbym ciekawsza rozrywke niz sadomaso
1. nie. nie stworzyl i nic nie dał
2. grzechem jest to co ci ksiadz powie ze jest. grzech pierworodny a wlasciwie jego filozofia jest jednym z najbardziej toksycznych elementow natury biblijnego boga i pokazuje jego ch*jowe cechy. kara za zlamanie zakazu a odkupienie tylko przez wiare i kazdy nawet ten nienarodzony jest juz tym obarczony...
3. marna bajka pod kazdym wzgledem. marne historie a jeszcze gorsze odpowiedzi na kluczowe pytania.
4 polecam. mniej bajek a wiecej np. hitchensa
Błądzisz człowieniu. Nawet taka kurwa jak Jaruzelski, ktory mocno walczył z kościołem i był zdeklarowanym ateistą, jak był przykuty do łózia i czuł że kostucha idzie, się wyspowiadał i przyjął ostatnie namaszczenie....kto by pomyślał
Prywatnie inne poglady mowisz... moze rybki moze cipki, ja opieram sie na tym co ten czlowiek publicznie zadeklarowal, za co dostal ekskomunike zreszta. Nie bede sie dopieral na domyslach...
Fakt jest dla mnie powszechnie znany, ze nawet najbardziej zagorzali przeciwnicy kosciola i/lub Boga twierdzacy ze Boga nie ma i ze nic na swiecie nie stworzyl - w ostatnich swoich chwilach osrali sie na purpurowo ze strachu i prosili o spowiedz i sakramenty
Bóg tworząc człowieka dal mu wolną wolę. Grzech pierwotny jak i każdy inny jest przejawem woli człowieka. Myślenie nie boli.
Jak możesz dać wolną wolę, skoro z góry wiesz wszystko i masz wpływ na wszystko? Przecież jeszcze zanim stworzysz jakąkolwiek istotę będziesz wiedzieć jak postąpi razem ze wszystkimi potomkami. Zatem to ty decydujesz o zbiorze cech i sytuacji jakie wykreują końcowy produkt i pośrednie. Innymi słowy
SF.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów