Pop🤬liło się jej coś
przyp🤬olił jej ktoś
i poszła spać
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś tam obejrzałem "Orange is a new black". Dwie murzynki w pewnym dialogu rozprawiały nad białymi laskami, że te żeby uchodzić za ładne to muszą być chude a czarne nie...
te czarne mamuty myślą same o sobie, że są piękne jeśli wyglądają jak ta z filmu powyżej (aplauz małpiszonów tylko je w tym utwierdza) i swój tłuszcz prezentują jako coś pociągającego.... haa tfuuu !
nowynick napisał/a:
Kiedyś tam obejrzałem "Orange is a new black". Dwie murzynki w pewnym dialogu rozprawiały nad białymi laskami, że te żeby uchodzić za ładne to muszą być chude a czarne nie...
te czarne mamuty myślą same o sobie, że są piękne jeśli wyglądają jak ta z filmu powyżej (aplauz małpiszonów tylko je w tym utwierdza) i swój tłuszcz prezentują jako coś pociągającego.... haa tfuuu !
U nich jest jakaś moda,że im większa dupa tym ładniejsza laska. Potem masz tam takie zgrabne laski z dobrą figurą...ale ogromną dupą.
Ale typowy taniec plemienny zawsze musi być obojętnie gdzie by się coś nie działo
Przecież o to chodzi, żeby dupa była wielka
nowynick napisał/a:
te czarne mamuty myślą same o sobie, że są piękne jeśli wyglądają jak ta z filmu.... haa tfuuu !
Majkelll napisał/a:
Przecież o to chodzi, żeby dupa była wielka
Smacznego Majkelll.
Goryla nauczysz mówić językiem migowym (było w programi przyrodniczym w tv) a czarnycha nie nauczysz niczego.
Od dawna juz mam przypuszczenie graniczące z pewnością, że cz🤬chy to nieudany eksperyment genetyczny kosmitów. Krzyżówka jednego
"c🤬j wie czego" z drugiim "c🤬j wie czym" z jakiegoś innego układu planetarnego. Nie ma k🤬a innego wytłumaczenia.
Jakiś taniec godowy w patospelunie. Nie widać, żeby poszła spać. Może jedna zazdrościła drugiej rubensowskich kształtów
rLy
2023-09-14, 11:21
Drodzy koledzy .... byl tutaj film jak samice murzyna sie bija i jest podlozny glos Kryski czubuwny ,ze tutaj samice walcza ..... hahah ... dajcie linka