co tu mówić ta bitwa to legenda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pizdy jarają się tym, ale mówią 'napisze wyzywający komentarz i dostane piwo, o!'
szkoda, że to działa...
szkoda, że to działa...
Nie lubię Freestylu. Jedyne walki, które mogę oglądać to te, w których występuje Gospel...Jego filmiki były już kilka razy na Sadolu.
Ten Muflon jest slaby glos ma jak by nie mogl. Zreszta podobny do Peji tylko kurwa kurwa...
Bardzo nie lubię tej kultury, choć nie chciałbym ich obrażać, bo być może po prostu jej nie rozumiem. Ale jakoś nie kręcą mnie niedopracowane, wymuszone rymy i gdy ciuchy i wizerunek są ważniejsze niż muzyka, którą się robi. I wydaje mi się, że ich "podziemny styl" to zwykła zasłona, a tak po prostu nikt ich nie chce słuchać, bo są słabi i potrafią nawijać albo tylko o sobie, albo o kulturze której są częścią, a co za tym idzie nie mają tak na prawdę zbyt wiele do przekazania (choć sami chcą być postrzegani jak najbardziej odlegle od tego, co piszę). A słowa "joł" i "ziomuś" zostały wymyślone tylko po to, żeby wypełniać brak treści w bicie. Ale lepsze to niż Żurom...
Wytłumaczy mi ktoś o co tutaj chodzi? Wymyślanie tekstów w rzeczywistym czasie no ok, ciężko cokolwiek sensownego ułożyć ale nie widzę żadnej różnicy czy to typy z osiedla czy jakieś niby wielkie głowy rapu. Jeden spokojniej jedzie, drugi drze mordę.
Tak samo z utworami hip hopowymi, wytłumaczy mi ktoś o co chodzi? Bo wszyscy nawijają o jednym, a jedne drugiego miesza z błotem, a tak na prawde to wszystko się różni tylko bitem i tym jak ktoś tam zrobi mastering pod takiego Eldo.
Po Magiku jakoś ciężko interpretuje się te teksty, albo są tak płytkie albo są ultra głębokie z przekazem podgrobowym w bicie, a jak chcecie prawdziwego freestylu to zapraszam do UK na 140bpm'owe bity.
Tak samo z utworami hip hopowymi, wytłumaczy mi ktoś o co chodzi? Bo wszyscy nawijają o jednym, a jedne drugiego miesza z błotem, a tak na prawde to wszystko się różni tylko bitem i tym jak ktoś tam zrobi mastering pod takiego Eldo.
Po Magiku jakoś ciężko interpretuje się te teksty, albo są tak płytkie albo są ultra głębokie z przekazem podgrobowym w bicie, a jak chcecie prawdziwego freestylu to zapraszam do UK na 140bpm'owe bity.
Czy tylko ja jestem zażenowany jak to słyszę?
Rymowanki na poziomie przedszkolaków z częstochowskimi rymami - to jest muzyka?
Byle pizda która skleci kilka słów z koślawymi rymami i przesłaniem typu"mieszkam w bloku ale mi kurwa źle" uważa się za gwiazdę muzyki niekomercyjnej. Druga trochę bardziej rozgarnięta pizda ukradnie kilka sampli z jakiejś prawdziwej muzyki i jest przebój dla przygłuchych nastolatków w wieku dojrzewania.
Nigdy nie będziecie czarni. I gibanie się jak pierdolony rezus tego nie zmieni. Do lekcji kurwa!
Rymowanki na poziomie przedszkolaków z częstochowskimi rymami - to jest muzyka?
Byle pizda która skleci kilka słów z koślawymi rymami i przesłaniem typu"mieszkam w bloku ale mi kurwa źle" uważa się za gwiazdę muzyki niekomercyjnej. Druga trochę bardziej rozgarnięta pizda ukradnie kilka sampli z jakiejś prawdziwej muzyki i jest przebój dla przygłuchych nastolatków w wieku dojrzewania.
Nigdy nie będziecie czarni. I gibanie się jak pierdolony rezus tego nie zmieni. Do lekcji kurwa!
@up
Większej chujni dawno tu nie widziałem. Dotrwałem do połowy.
A do wrzucającego zacytuje najczęściej powtarzane słowa "joł", "kurwa", "ziomuś", "wypierdalaj".
A do wrzucającego zacytuje najczęściej powtarzane słowa "joł", "kurwa", "ziomuś", "wypierdalaj".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów