Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zazdroszczę życia osobistego!
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Chodziło mi o fakt, że typ wrzuca materiał w Nowy Rok nad ranem.
Nikt nic nie pisał o piciu alkoholu.
Zajebisty sylwester musiał być, jak wrzucasz filmy o 5.47....
Pozdrawiam!
Chuj ci do tego co kto kiedy wrzuca. Kolejny cwaniaczek, który się tu będzie popisywał, że se imprezował w sylwestra i jakiego to on nie ma bogatego życia osobistego. Spędzaj se sylwestra jak chcesz, nikomu nic do tego, ale ty też się nie wpierdalaj w to, jak ktoś inny go spędza.
Chuj ci do tego co kto kiedy wrzuca. Kolejny cwaniaczek, który się tu będzie popisywał, że se imprezował w sylwestra i jakiego to on nie ma bogatego życia osobistego. Spędzaj se sylwestra jak chcesz, nikomu nic do tego, ale ty też się nie wpierdalaj w to, jak ktoś inny go spędza.
Święte słowa. Amen.
KiKiZ, Chyba nie zrozumiałeś...
Chodziło mi o fakt, że typ wrzuca materiał w Nowy Rok nad ranem.
Nikt nic nie pisał o piciu alkoholu.
Ale nie zaprzeczysz, że to, że jak ktoś nie spędza sylwestra na jakiejś imprezie/nie upodli się, to znaczy, że miał chujowego sylwestra? Pięknie opisane, że chuj komu do tego jak spędził sylwestra Jak nie lubie autora tematu i mnie wkurwia, tak staję po jego stronie, mógł nawet o 00;00 wrzucić, jego sprawa. Tyle w temacie
Jak na naczelnego przegrywa i stulejarza, w tym bardzo zacnym gronie sadoli, spędziłem sylwestra z rodziną w domu gdzie oglądaliśmy na przemian tvp2, tvn i Polsat w przerwach od gry w karty w tysiąca. O 24 wyszliśmy na podjazd z lampkami szampana obejrzeć fajerwerki, potem zadzwoniliśmy do znajomych i do reszty rodziny złożyć życzenia aby finalnie iść spać ok 00:30.
Potem się obudziłem ok 5tej aby się wysrać i odlać. Niestety nie byłem w stanie usnąć więc siadłem do kompa. Dalszą część tej historii już znasz.
Mam nadzieję, że teraz już zaspokoiłem twoją ciekawość i bardzo mi przykro, że rozczarowałem twoje oczekiwania co do mojego życia towarzyskiego.
Za rok się poprawię i polecę do jakiejś dyskoteki się schlać jak świnia aby się obudzić we własnych rzygach z napierdalającym łbem i bez portfela.
Nic nie napisałem o imprezowaniu, ani o alkoholu...
Ja pierdole, jakie z was typy...
Tylko awantury i jakieś prytyki.
Nic nie napisałem o sobie, ale np. ty już wiesz lepiej co i jak, nie?
Coś ci w coś i wesołego nowego roku, pizdo z neta.
Osobiście nie przepadam za hoszo ale przeginasz pałę.
Zajebisty sylwester musiał być, jak wrzucasz filmy o 5.47....
Pozdrawiam!
Może grał w tomb raidera? Niech sobie sylwka spędza, tak jak chce. Przestań dyktować, bo dyktatorem zostaniesz.
No kurwa typowy sadistic.
Cisnięcie po wszystkich dookoła- haha, ale zabawne
Cisnięcie po stulejarzu i anonie- ej kolego, nie miło z Twojej strony :/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów