Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I oczywiście, białe kurwy jebane ciapackie ścierwo ratują xD
ja tam murzyna widzę zasztyletowanego
najlepsze, że w UK nie możesz nawet użyć gazu w obronie przed takim kimś, bo jest nielegalny i traktowany jak broń. Dostaniesz wtedy wyrok. Taki tam postęp i cywilizacja. Mieszkałem rok z 10 lat temu i wyj***ne, w PL jest względny spokój i jak ktoś myśli, to sobie i tak poradzi, a tak, to j***ć tę patologię, która się tam jak karaluchy pleni, czy to pakole, araby, hindusi, czy polacy. jeden wielki ściek patologii.
mieszkałem parę lat w Anglii, rownież w dwóch innych krajach. Nigdy nie miałem potrzeby noszenia gazu ze sobą ani sytuacji sprawiających żebym zaczął.
Może to coś z Tobą i przyciągasz takie sytuacje?
mieszkałem parę lat w Anglii, rownież w dwóch innych krajach. Nigdy nie miałem potrzeby noszenia gazu ze sobą ani sytuacji sprawiających żebym zaczął.
miasta w uk roznia sie pod wzgledem bezpieczenstwa nocą w sposob znaczny. ZNACZNY.
To gdzie mieszkałeś panie bezpieczny i czy wychodziłeś z domu więcej niż do pracy, a zakupy po drodze?
Akcja Londyn, czarni tam notorycznie noszą noże i mordują się każdego dnia nawzajem.
BLM, wersja murzyńska.
Nikt o tym nie mówi głośno, ale wszystko to wina białych.
najlepsze, że w UK nie możesz nawet użyć gazu w obronie przed takim kimś, bo jest nielegalny i traktowany jak broń. Dostaniesz wtedy wyrok. Taki tam postęp i cywilizacja. Mieszkałem rok z 10 lat temu i wyjebane, w PL jest względny spokój i jak ktoś myśli, to sobie i tak poradzi, a tak, to jebać tę patologię, która się tam jak karaluchy pleni, czy to pakole, araby, hindusi, czy polacy. jeden wielki ściek patologii.
w dupie byles dlatego jestes na sadistic.
w dupie byles dlatego jestes na sadistic.
W dupie twojej starej, ale raz wyprzedził mnie pies na schodach i się urodziłeś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów