📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przywiązać kamień do nogi, taki nie za ciężki, żeby na dno nie pociągnął, a pływać nie dał i wyjebać 500m od brzegu, tak, żeby go widział i dopłynąć nie mógł.
kurwa jak w jakimś filmie akcji xd a chłopa do wora i do jeziora
Koło h..a mi to lata , niech się gwałca i topią bękarty ciapate afrykańskie małpy itp
Brudasy do gazu
Wy się boicie, że do nas przypłyną.
Ja się pytam: czym? Wisłą pod prąd? Dajecie się straszyć sytuacjami, które nie mają.miejsca.
Ja się pytam: czym? Wisłą pod prąd? Dajecie się straszyć sytuacjami, które nie mają.miejsca.
Velture napisał/a:
Dla nieanglojęzycznej części sadola dałem z tłumacza google również:
A może edytuj te teksty z translatora żeby nie wyglądały jak tłumaczone przez najebanego chińskiego dałna.
TwójCzarnyPan napisał/a:
A może edytuj te teksty z translatora żeby nie wyglądały jak tłumaczone przez najebanego chińskiego dałna.
to wymaga ręcznej pracy. nie chce mi się.
Velture napisał/a:
to wymaga ręcznej pracy. nie chce mi się.
W sumie racja, nieedytowane są całkiem zabawne. Np. tu się dowiedziałem, że facet gwałcił zdeprawowaną i obłąkaną 16-latkę patrząc na tonącą żonę i córkę. Niezły zwyrol. A rzecz miała miejsce w Średnictwie, gdziekolwiek ono jest.
TwójCzarnyPan napisał/a:
W sumie racja, nieedytowane są całkiem zabawne. Np. tu się dowiedziałem, że facet gwałcił zdeprawowaną i obłąkaną 16-latkę patrząc na tonącą żonę i córkę. Niezły zwyrol. A rzecz miała miejsce w Średnictwie, gdziekolwiek ono jest.
Z Ciebie pan jak ze mnie frajer, zwykły pasztet z jarzyną i gownem pod zębami czekoludek
Velture napisał/a:
No zakładałem, że X jest ogólną wartością a Pan i Pani to parametry.
Ty chyba część mózgu miałeś w tej nodze co jej nie masz
Komentarz usunięty przez moderatora
[ Dodano 2024-06-29, 16:15 ]
Miłość nie wybiera, miłość nie pyta dlaczego
[ Dodano 2024-06-29, 16:15 ]
ra0mir napisał/a:
Kurwa muszę to rozrysować... kto gdzie i z kim tonął, kto kogo ruchał i dlaczego...
Miłość nie wybiera, miłość nie pyta dlaczego
Critic4ll napisał/a:
z 70 uratowali 12 stanowczo za dużo
Jakby z pierwszej fali imigrantów rozstrzelano 1000 osób i nagrania z tego "incydentu" z podpisem "który następny?" trafiło do kolejnych potencjalnych "turystów" to i tak ogólny bilans trupów byłby mniejszy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów