Jebać ruskie onuce bez litości.Kurwa muszę to rozrysować... kto gdzie i z kim tonął, kto kogo ruchał i dlaczego...
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Pan X miał żonę i córkę. Żona i córka się utopiły kiedy statek zaczął tonąć. Pan X się tak wkurwił, że zaczął ruchać 16 letnią córkę Pani X, która to córka umarła przez uduszenie podczas brutalnego gwałtu powodowanego przez Pana X.
Pan X oraz Pani X przeżyli i zostali uratowani. Pani X złożyła na policji skargę na Pana X za to, że zamordował jej córkę przez uduszenie podczas gwałtu w chwili gniewu na zmarłą własną córkę i żonę kilka minut wcześniej na środku morza.
Jasne?
na wykopie ten artykuł spadł wczoraj z głównej po 5min
Błąd!Nie "pani X"-tylko "pani Y"! "Pani X"-żona pana X-utonęłą z córką na jego oczach! Pani Y,matka zgwałconej i uduszonej córki pani Y...