18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kompletnie sparaliżowane społeczeństwo w Hiszpanii. W Polsce koleś już by wyłapał High Kick-a na łeb nawet w Genderowej Warszawie nie licząc już innych miejsc a tam... Właściwie nie wiedzą co zrobić a czarny nie czuje żadnego powodu do niepokoju.

Niezmanipulowany
Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2019-04-14, 15:06 4
W Polsce za rządów pis liczba uchodźców dobiła do 600 tysięcy,albo robią w chuja obywateli,albo nie panują,nad niczym
Zgłoś
LLime 2019-04-14, 16:51
A ja bym nic nie zrobił. Mam to w dupie, nie potrzebuję, żeby mnie ktoś później po sądach ciągał, bo uderzyłem kogoś i mu coś zrobiłem.
Skoro społeczeństwo jest tak durne, że pozwalają na wpuszczanie zwierząt na swoje podwórko, to niech się teraz z nimi użerają.
Zgłoś
banerr 2019-04-14, 17:36
Prawidłowo się zachował według wzorców swojej kultury. Ewidentna wina babska bo nie miała opaski z odpowiednim napisem. Sama sobie winna powinna znać i być otwarta na multikulti.
Zgłoś
m7eznb 2019-04-14, 19:47
tam wcale tak nie ma, w samym Madrycie toto przemyka, wszedzie policja, brak socjalu dla tego tałatajstwa zapewnił im lepszy byt niż francuzikom, niemcom i angolom
Zgłoś
n................l 2019-04-14, 19:52
@Hrabia Drapula
Gdzie w Warszawie po lewej stronie są takie dzielnice? Śródmieście? Wilanów? Mokotów? Może na Żoliborzu jest tak niebezpiecznie?

Pierdolisz jak potłuczony, szczególnie że nawet na takim Targówku czy Pradze żyją ludzie o innej karnacji - i sobie chwalą.
Zgłoś
HEKTOR1226 2019-04-14, 21:00
Up
narkotykiTanio.pl

Myślę że Bielany są mocnym faworytem.
Zgłoś
piniek3 2019-04-14, 23:56
Z jednej strony mam nadzieje, ze nie doczekam czasow az to czarne gowno zaleje nasze polskie ulice a z drugiej strony nie moge sie doczekac czasow gdy Polacy pokaza reszcie europy jak sie to gowno splukuje.

na chuj mie text podpisu
Zgłoś
Krak 2019-04-15, 10:31
Skończyło się, mam nadzieję, bezboleśnie i ta laska przemyśli sprawę i wykarmi swoje dzieci mlekiem rasizmu.
Zgłoś
batons0 2019-04-15, 10:42
Ma ruje to małpy poczuły zew.
Zgłoś
skywalker75 2019-04-15, 12:13 1
stefanwtiorturiowanyprzez napisał/a:

W Polsce za rządów pis liczba uchodźców dobiła do 600 tysięcy,albo robią w chuja obywateli,albo nie panują,nad niczym

Od samego początku 2016 rząd twierdzi , że pracuje w Polsce milion ukrainców, tylko kiedyś platfusy twierdziły, że to nie uchodźcy i się nie liczy, a teraz zmienili zdanie . Pomysleli ,że jak powiedzą, że to jednak uchodźcy to łatwiej będzie Pisowi dosrać , że ich przyjmuje a mówi coś innego. I jak widac ty to kupujesz . Oczywistym jest, że polakom nie przeszkadzają pracujący u nas chrześcijanie ze wschodu, nie chcemy i tylko islamskich imigrantów z bliskiego wschodu i afryki.
Widzisz gdzieś w miastach uchodźców sterczących po zasiłki ? I nie pierdol, że ukraińcy zabierają Ci pracę, bo pracowników ciągle brakuje.

czarna fortuna
Zgłoś
Samuelcio 2019-04-15, 22:53
czarny mowi ze babka ma jego klucze a ta drze morde. wiec moze byc roznie tam...
Zgłoś
eMJay8086 2019-04-16, 8:08
Jebane cioterskie porfawory!
Zgłoś
DoubleBorger 2019-04-16, 11:20
Czemu murzyni mają taki głos jakby mieli iq na poziomie nie przekraczającym wagi chłopca 12 letniego?
Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2019-04-16, 13:05
skywalker75 napisał/a:

Od samego początku 2016 rząd twierdzi , że pracuje w Polsce milion ukrainców, tylko kiedyś platfusy twierdziły, że to nie uchodźcy i się nie liczy, a teraz zmienili zdanie . Pomysleli ,że jak powiedzą, że to jednak uchodźcy to łatwiej będzie Pisowi dosrać , że ich przyjmuje a mówi coś innego. I jak widac ty to kupujesz . Oczywistym jest, że polakom nie przeszkadzają pracujący u nas chrześcijanie ze wschodu, nie chcemy i tylko islamskich imigrantów z bliskiego wschodu i afryki.
Widzisz gdzieś w miastach uchodźców sterczących po zasiłki ? I nie pierdol, że ukraińcy zabierają Ci pracę, bo pracowników ciągle brakuje.

Wzrosła liczba Pakistańczyków,jak i Hindusów,a Ukry mi nie przeszkadzają,że pracują,tylko że to robią za psi chuj,a to obniża konkurencyjność zarobków.Jak ci pracodawca powie że,nie dostaniesz podwyżki,bo Ukrainiec zrobi to za pół ceny,to wtedy zrozumiesz
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów