📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No patrzycie LGBTqwert+ tak walczyli aby przyjmować imigrantów że są biedni potrzebujący xD buhahaha ciekawe kiedy w Anglii będą uczyć latać z dachu homoseksualistów z związanymi rękami i nogami xD
Nie reagowało lewactwo na katolickie "proszę, nie róbcie tak", teraz na muzułmański nóż w brzuchu, zareagować będą jakoś musieli.
Oczywiście islam sobie posprzątamy, po tym wszystkim. My tylko bezbronnych debili i głupich pizd nie lubimy pacyfikować, a bisurmanów ze wschodu czy południa, ogarniamy od wieków.
Oczywiście islam sobie posprzątamy, po tym wszystkim. My tylko bezbronnych debili i głupich pizd nie lubimy pacyfikować, a bisurmanów ze wschodu czy południa, ogarniamy od wieków.
wojtekpwse napisał/a:
Nie wiem co gorsze. Geje czy ciapaki.
Gejem mógł sobie być Freddie Mercury, a to są zwykłe, obleśne pedały.
baronturbina napisał/a:
Nie lubię ciapatych ale szkoda że im wpierdolu nie spuścili.
ta. bo ciapaci robiący porządki to świetny pomysł. tęgie głowy na tym sadistic.
Polać ciapakom! Tak ze złości i w podzięce! A pedały na rowery! Bez siodełek!
gieie napisał/a:
Eee, raczej nie wolno Ci mówić 'patrz jaki pedał oblesny', to wolno tylko powiedzieć ciapakom.
Tak jak na ciapatego nie wolno mówić ciapaty a na murzyna, murzyn.
Gdyby ich "wyprosili" biali , to zanim by wyszli już byłaby tam TV a tych dwóch pedzi filmowałoby całe zajście.
Gównobórza na całe wyspy i Europę by się rozpętała.
Ale jeśli to zrobili śniadzi, to OK, pełna "kultura" i nawet sami to musieli filmować, bo nikt się nie odważył smartfona wyjąć.
Pierwsze, że już by go nie zobaczył, drugie, to wpierdol gwarantowane.
Wiesz co...
Napuszczanie społeczeństwa na siebie, dziel i rządź właśnie tak działa. Ma Cię wkurwiac, triggerowac na daną grupę społeczna. Tamtą grupę triggeruje się czymś innym. I społeczeństwo jest zajęte ważkimi problemami jak np to, czy ktoś rucha kogoś innego w dupe (lub 'ojej, nie pozwalają nam ruchać się w dupe, wpierdol można za to obskoczyć, dzwońmy po homokomando').
No i kto ogarnie, co faktycznie dzieje się z jego kasą, podatkami etc? Nikt. W tym natłoku wrażeń od rządu każdy ma pełne ręce i głowę bronienia się przed celowo tworzonymi rozrywkami
Chciałbym widzieć teraz miny wszystkich przygłupich feministek i zwolenników lgbt. Niby można krzyknąć homofobia ale jak już się tak krzyknie to będzie rasizm i islamofobia
baronturbina napisał/a:
Też żałuję!! Chętnie bym zobaczył jak te cioty ich napierdalają
baronturbina napisał/a:
a normalnie smiecie przewaznie z partyzanta wala
Jak na muzułmanów to mają dziwny akcent, bardziej podobny do tutejszych angielskich sebixów (zwłaszcza 'fuck off'). Mieszkam w UK kilkanaście lat i miałem do czynienia chyba z wszystkimi możliwymi grupami etnicznymi i ich odmianami 'angielskiego', zresztą niedaleko od Londynu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów