Chociaz czuje niedosyt, oboje powinni dostac soczystego kopa w dupe na odchodne
Teraz takie czasy, ze te jebane dziwolongi z kazdego kranca swiata, wychodza z kanalow zamiast w nich siedziec do konca zywota ich
Te.... Wyroby człowiekopodobne jakkolwiek rażą moje poczucie estetyki i generalnie generują chęć gnebienia, to zgodnie z prawem tam przebywają.
I z jednej strony dobro kultury europejskiej wymaga utylizacji takich, z drugiej kultura nasza zapewnia wolność bycia debilem. No i można powiedzieć dziecku 'patrz jaki pedał oblesny'.
Szczerze to już wolę pedała niż ciapaka. Z pedałem sobie poradzę. Ze zgrają ciapaków już nie.
Ale chodzi Ci o gangbang, tak?
Mam mieszane uczucia.
Te.... Wyroby człowiekopodobne jakkolwiek rażą moje poczucie estetyki i generalnie generują chęć gnebienia, to zgodnie z prawem tam przebywają.
I z jednej strony dobro kultury europejskiej wymaga utylizacji takich, z drugiej kultura nasza zapewnia wolność bycia debilem. No i można powiedzieć dziecku 'patrz jaki pedał oblesny'.
Eee, raczej nie wolno Ci mówić 'patrz jaki pedał oblesny', to wolno tylko powiedzieć ciapakom.
Tak jak na ciapatego nie wolno mówić ciapaty a na murzyna, murzyn.
Gdyby ich "wyprosili" biali , to zanim by wyszli już byłaby tam TV a tych dwóch pedzi filmowałoby całe zajście.
Gównobórza na całe wyspy i Europę by się rozpętała.
Ale jeśli to zrobili śniadzi, to OK, pełna "kultura" i nawet sami to musieli filmować, bo nikt się nie odważył smartfona wyjąć.
Pierwsze, że już by go nie zobaczył, drugie, to wpierdol gwarantowane.
Ale chodzi Ci o gangbang, tak?
Chodzi mi o twoją dupę. Wolałbym żeby cie jednak jebali biali chłopcy niż beżowi.
Eee, raczej nie wolno Ci mówić 'patrz jaki pedał oblesny', to wolno tylko powiedzieć ciapakom.
Tak jak na ciapatego nie wolno mówić ciapaty a na murzyna, murzyn.
Gdyby ich "wyprosili" biali , to zanim by wyszli już byłaby tam TV a tych dwóch pedzi filmowałoby całe zajście.
Gównobórza na całe wyspy i Europę by się rozpętała.
Ale jeśli to zrobili śniadzi, to OK, pełna "kultura" i nawet sami to musieli filmować, bo nikt się nie odważył smartfona wyjąć.
Pierwsze, że już by go nie zobaczył, drugie, to wpierdol gwarantowane.
Protestuję przeciwko traktowania słowa "Murzyn" jako obraźliwego, w imieniu sympatycznego Bambo, co w Afryce mieszka (a nie w np. w Berlinie).
Obraźliwy może być Nigger, czarnuch itp.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów