Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Saute 2014-01-30, 22:28 66
Do Dziadka wszystko skierowane a gruba świnia już się wtrąca...
Zgłoś
woofer51 2014-01-30, 22:53 18
Kiedyś reklamowali Plusa. Są tak denni, że Plus już ich nie chce ale Play ? Hańba !
Zgłoś
~Vuko 2014-01-30, 23:58 11
Jaka chujowa sieć takie chujowe reklamy.
Zgłoś
F................i 2014-01-31, 0:30
Ale jaja fajne ;D
Zgłoś
tonieja 2014-01-31, 0:31 3
a mi się mumio widzi
Zgłoś
S................n 2014-01-31, 0:44 13
Jakaś faja usunęła mojego posta.
Powód: Niski poziom intelektualny postu.

Ho ho ho. Sodolowy mod, o intelekcje prawi
Przyznaj się że nie mogłeś pojąć zawartości...

Przecież wiadomo że filmik jest marny, słaby i po prostu gówniany.
Nic, w nim ciekawego niema.
Jest tak samo słaby słaby, jakby mieć takiego garbatego, kaprawego żydowskiego nochala jak ten pajac z sztuczną brodą.
Zgłoś
Manhunt661 2014-01-31, 1:20 18
wy wierzycie, że to są przypadkowi klienci ?
Zgłoś
kurabezkosci 2014-01-31, 5:26 1
Saute napisał/a:

Do Dziadka wszystko skierowane a gruba świnia już się wtrąca...

ona byla jedna z nich
pewnie bez napisow ogladales
Zgłoś
septiq 2014-01-31, 9:21 7
jedyna reklama w ktorej ich debilizm mnie smieszyl to ta z SE pszttryk psztryk psztryk. Tak ogolnie to ten kabaret jak i poczucie humoru jest dla osob uposledzonych badz glupszych niz pies mojej sasiadki.
Zgłoś
PureWhite 2014-01-31, 9:52 2
Nigdy więcej Play, drogo jak chuj no i te głuche....ja rozumiem że bieda w kraju, cięcie kosztów itp no ale żeby sieć komórkowa puszczała mi głuche żeby oddzwonił do konsultanta ?
Zgłoś
emzet 2014-01-31, 10:00 1
play przynajmniej trzyma jakiś poziom, bo np t-mobile i orange to mają najdurniejsze reklamy w polskiej tv podobnie zresztą jak z ofertami. Większych złodziei już dawno nie widziałem poza sejmem
Zgłoś
TomaSo 2014-01-31, 10:08 1
Marek ! Marek chodz !!! xD

kocham dziwki i chleb ze smalcem
Zgłoś
OgarStaryx2 2014-01-31, 10:13 1
To jest śmieszne. Wolę takie wkrętki niż łapanie dziewczyn za cycki w stroju pajaca w rajtuzach...
Zgłoś
Streszczu 2014-01-31, 11:34 2
Koles w 0:01 wygląda jak yuri z red alert 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów