To dziadek się wczuł w rolę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kiedyś reklamowali Plusa. Są tak denni, że Plus już ich nie chce ale Play ? Hańba !
Ale jaja fajne ;D
Jakaś faja usunęła mojego posta.
Powód: Niski poziom intelektualny postu.
Ho ho ho. Sodolowy mod, o intelekcje prawi
Przyznaj się że nie mogłeś pojąć zawartości...
Przecież wiadomo że filmik jest marny, słaby i po prostu gówniany.
Nic, w nim ciekawego niema.
Jest tak samo słaby słaby, jakby mieć takiego garbatego, kaprawego żydowskiego nochala jak ten pajac z sztuczną brodą.
Powód: Niski poziom intelektualny postu.
Ho ho ho. Sodolowy mod, o intelekcje prawi
Przyznaj się że nie mogłeś pojąć zawartości...
Przecież wiadomo że filmik jest marny, słaby i po prostu gówniany.
Nic, w nim ciekawego niema.
Jest tak samo słaby słaby, jakby mieć takiego garbatego, kaprawego żydowskiego nochala jak ten pajac z sztuczną brodą.
wy wierzycie, że to są przypadkowi klienci ?
Saute napisał/a:
Do Dziadka wszystko skierowane a gruba świnia już się wtrąca...
ona byla jedna z nich
pewnie bez napisow ogladales
jedyna reklama w ktorej ich debilizm mnie smieszyl to ta z SE pszttryk psztryk psztryk. Tak ogolnie to ten kabaret jak i poczucie humoru jest dla osob uposledzonych badz glupszych niz pies mojej sasiadki.
Nigdy więcej Play, drogo jak chuj no i te głuche....ja rozumiem że bieda w kraju, cięcie kosztów itp no ale żeby sieć komórkowa puszczała mi głuche żeby oddzwonił do konsultanta ?
play przynajmniej trzyma jakiś poziom, bo np t-mobile i orange to mają najdurniejsze reklamy w polskiej tv podobnie zresztą jak z ofertami. Większych złodziei już dawno nie widziałem poza sejmem
Marek ! Marek chodz !!! xD
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów