Granie w piłkę nożną z przechodniami w Krakowie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@kolborano
Na nich wystarczyłaby zwinięta gazeta
Na nich wystarczyłaby zwinięta gazeta
Kurwa już nawet Justyna Bieber kręci z debilami filmiki, w sumie taki sam poziom.
Przynajmniej coś potrafią
Gdzie są maczetowczy jak są potrzebni?
Jaki to wkręt? Grają dla beki z ludźmi... mogliby to inaczej nazwać.. no ale cóż.. i tak dupeczek nie wyrwą
ja pierdole kurwa wasza pierdolona mac. Jebani malkontenci.
chodzby ktos stanął na rynku i zaczął rozdawać pieniądze to i tak by znalazły się takie kurwy jak kolborano Unatukabela Massivee którzy będą to negować.
chodzby ktos stanął na rynku i zaczął rozdawać pieniądze to i tak by znalazły się takie kurwy jak kolborano Unatukabela Massivee którzy będą to negować.
Pozytywnie, mimo tego, że nie przepadam za takimi filmikami.
Oczywiście same hejty,a oni wprowadzili własnie trochę radości do życia niektórych ludzi.Ode mnie piwko:)
Myślałem, że wjadą na nich z maczetami. Taki chuj. Wypierdalać na kwejka z tym
Pierdolone smutasy. Nikomu nic nie zrobili, nie zadawali jakiś debilnych pytań, i coś potrafią. Umili dzień kilku osobą. Leci piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów