Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a to ja wtargnołem na scene i mnie wyprowadzali
Ludzi w wieku 11 lat raczej nie wpuszczają na takie koncerty.
Jeden z nielicznych w Polsce co gra na żywo nie z Playbacku dlatego mógł szansę zwrócić uwagę tym pseudo ochroniarzom.
Fajne masz horyzonty, skoro z playbacku nawet popowe gwiazdy niemal nie śpiewają. Teraz to chyba tylko wybitnie dance'owe szmirki puszczają z taśmy, bo bez autotunowanego wokalu niektórzy by nie dali rady tego słuchać. Tak więc jeszcze raz winszuję.
A sam Muniek irytujący okropnie.
A sam Muniek irytujący okropnie.
tu sie zgodze, bardzo go lubie i szanuje, ale szczerze to gowno go powinno obchodzic co sie dzieje poza scena, puste frazesy tu nic nie zmienia.Niech gra i robi swoje bo od tego jest. Ale jak wiekszosci wiadomo niektorym pod wplywem roznych srodkow zalacza sie 'ratownik' i chce zbawic caly swiat. Zeby go bardziej lubili czy nawet z dobrego serca. Juz taki jeden zainteresowany 'wszystkie ryski to fajne chlopaki' byl i nic dobrego z tego nie wyniknelo. Poza tym, ciekaw jestem jak ochrona ma wyprowadzac awanturujacych sie gosci. Stac i obcinac ich wzrokiem az pojda, czy raczej prosic ' panie zostaw ten smietnik i prosze opusc koncert za ktory zaplaciles XXX zl gdyz twe zachowanie jest naganne co doniesiemy twojej mamie ' ? No czasem sie nie da. Od tego oni sa zeby jakos pilnowac porzadku. Slusznie czy nie no ale sa. Niektorzy przychodza zeby sobie cos albo kogos po prostu rozje*ac dla zabawy. Zdziwilby sie Muniek jakby mu na scene wpadlo z trzech wygrzanych gosci i zaczelo rzucac wszystkim co wpadnie im w rece wlacznie z nim. A bywa i tak.
podsumowujac.
Policja zla, ochrona zla, ale co do czego to kazdy krzyczy 'pomocy' .
jak ktos dotarl do konca to dziekuje bardzo, a jak nie to tez
dotarlem przez skroty, prosze bardzo
heheh przechytrzyliśmy go. Ja już w sklepie jak kupowałem myszke to mówiłem.
"Panie ale musi mieć scrolla na cwaniaczków co sie lubią rozgadać."
Cytat:tu sie zgodze, bardzo go lubie i szanuje, ale szczerze to gowno go powinno obchodzic co sie dzieje poza scena, puste frazesy tu nic nie zmienia.
Jasne. Niech dostaną wpierdol. W końcu nie musieli tu przychodzić. Jak do Ciebie znajomi przyjdą na imprezę i zaczną się lać to też ich olejesz?
Cytat:Poza tym, ciekaw jestem jak ochrona ma wyprowadzac awanturujacych sie gosci. Stac i obcinac ich wzrokiem az pojda, czy raczej prosic
Wystarczy nawet chwycić za ramię i wyprowadzić. Nie trzeba wykręcać ludziom łap. To nie kryminalyści.
Cytat:panie zostaw ten smietnik i prosze opusc koncert za ktory zaplaciles XXX zl gdyz twe zachowanie jest naganne co doniesiemy twojej mamie
Nie wiem na jakie imprezy chodzisz że masz poustawiane śmietniki pod sceną.
Cytat:Zdziwilby sie Muniek jakby mu na scene wpadlo z trzech wygrzanych gosci i zaczelo rzucac wszystkim co wpadnie im w rece wlacznie z nim. A bywa i tak.
No zdziwiłby się bo pewnie coś takiego mu się nie przydarzyło.
Cytat:Policja zla, ochrona zla, ale co do czego to kazdy krzyczy 'pomocy' .
Nie mam nic do Policji, straży miejskiej, ochrony na koncertach czy nawet w Biedronce. Ale jak ktoś dostał +50 do siły i szaleje bo go gaz pieprzowy i wiatrówka przy pasku w dupe uwiera to mnie to najzwyczajniej w świecie wkurwia.
Poza tym, ciekaw jestem jak ochrona ma wyprowadzac awanturujacych sie gosci. Stac i obcinac ich wzrokiem az pojda, czy raczej prosic ' panie zostaw ten smietnik i prosze opusc koncert za ktory zaplaciles XXX zl gdyz twe zachowanie jest naganne co doniesiemy twojej mamie ' ?
i znów ktoś się wypowiada nieznający tematu. Oczywistym jest, że w tym wypadku chodziło o ludzi przerzuconych przez barierkę, pod scenę(niesionych na rękach przez tłum) . Nie raz i nie dwa widziałem jak ochroniarze, którzy kompletnie nie mieli pojęcia o co chodzi(niestety większość nadal myśli,że to "wywrotowcy powstańscy, co to wpadli rozjebać im impreze") , pałowali tych ludzi, czy faceta czy kobietę. Ochrona to zazwyczaj małpiszony o inteligencji kulki żuka gnojarza.
Typowa gadka pod publikę.
Typowa gadka pod publikę.
kurwa co jest z tymi cycatami? ;]
[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-07-01, 18:40 ]
z cytowaniem wszystko jest OK - nick musi być w cudzysłowu a ty miałeś w '
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów