📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Teraz autkom zimno nie będzie.
nie zapomnij przykryć swojego
Nie mam autka
Hehe. A jak wszyscy pospiesznie polecieli na ratunek od razu ! sadyści ;P
Źle stanął i go tłuką.
sie wklepie przekręci licznik i bd nie uszkodzony 110 tyś km rocznik 1990
i jakaś blondynka go kupi
i jakaś blondynka go kupi
A mury runą, runą runą i roz**bią auta w mak!
trzeba było drzwi otwierać?
powinien upasc caly budynek
Myślę że to nie był wypadek, ktoś chciał rozwalić te samochody.
0:11 rozchodzi się dziwny dźwięk, prawdopodobnie ktoś chciał naruszyć mur, falami dźwiękowymi.
0:19 Znowu słychać ten dziwny dźwięk, po czym kamerzysta najwyraźniej czegoś się przestraszył.
0:33 Kamerzysta krzyczy: Waść pan nie wychodzi, bo ziemia rozstąpi się pod twymi stopami, a smutek będzie wtedy wielki!
0:40 słychać szept: zaraz urwie
0:45 widać mały wybuch z prawej strony ekranu.
0:47 słychać kolejny szept: Ale to było dobre.
1:02 czarny samochód nagle odjeżdża, dlaczego? Czy był w to zamieszany?
0:11 rozchodzi się dziwny dźwięk, prawdopodobnie ktoś chciał naruszyć mur, falami dźwiękowymi.
0:19 Znowu słychać ten dziwny dźwięk, po czym kamerzysta najwyraźniej czegoś się przestraszył.
0:33 Kamerzysta krzyczy: Waść pan nie wychodzi, bo ziemia rozstąpi się pod twymi stopami, a smutek będzie wtedy wielki!
0:40 słychać szept: zaraz urwie
0:45 widać mały wybuch z prawej strony ekranu.
0:47 słychać kolejny szept: Ale to było dobre.
1:02 czarny samochód nagle odjeżdża, dlaczego? Czy był w to zamieszany?
kurwa ale ten pseudo jeep to miazga w srodku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów