📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czy ja wiem czy takie nietypowe zakończenie? Zdecydowana większość tego typu sytuacji jakie widziałem kończyła się właśnie w ten sposób. Może i blisko, ale...
ja pierdole wystarczalo lekko pod poprzeczke kopnac, zaden by glowka nie doskoczyl...
FC Sydney - Del Piero (zresztą to on wybił)
@BryanK - Zobacz sobie kompilacje z australijskich boisk - tam jest o wiele niższy poziom niż w polskiej EKSTRAklasie
@BryanK - Zobacz sobie kompilacje z australijskich boisk - tam jest o wiele niższy poziom niż w polskiej EKSTRAklasie
Faktycznie Alekssandro Del Piero wybił piłke zapomniałem że on odcina tam kupony..
Zawsze zastanawiała mnie logika strzelania na siłę w takich sytuacjach. A i ten zawodnik też się nie popisał.
powinien być karny a nie wolny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów