📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
tak ją maca jakby zaraz miał ją wyruchać.
To jest w jakims akwarium ,wiec suka juz przyzwyczajona do tego, lecz nie zmienia to faktu ze moze go upierdolic.
Ciekawe czy z węgorzem elektrycznym też by tak się dało
Eeee jak go nie upierdoliła to szkoda oglądać
Ok, jestem w stanie to zrozumieć tylko dlatego, że jest to w akwarium. Problem jest tylko jeden - naoglądają się tego amatorzy, zaczynający przygodę z nurkowaniem i spróbują powtórzyć pod prawdziwą wodą - a tam taka murena ujebie im paluszka bez wahania...
Ok, jestem w stanie to zrozumieć tylko dlatego, że jest to w akwarium. Problem jest tylko jeden - naoglądają się tego amatorzy, zaczynający przygodę z nurkowaniem i spróbują powtórzyć pod prawdziwą wodą - a tam taka murena ujebie im paluszka bez wahania...
Już jeden próbował z płaszczką...
Możliwe, że ta cholera była w jakiś sposób karmiona, i zwyczajnie przywykła do faceta pływającego w wodzie z żarciem.. Dają jeść, nażarła się, to nie atakuje.. Ale to tylko moje gdybanie, zazwyczaj ryby w akwarium pomimo agresji gatunku też przywykają do właściciela.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów