18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Autor 2022-01-30, 7:23 1
Doskonale ktoś go wytresował. Szacun!
Zgłoś
Quassar 2022-01-30, 7:35 7
Czy ja wiem pies który jest spokojny ale jak widzi czarnego zbliżającego sie do twojej posesji to chyba dobrze pies reaguje...

I dla czego halman uważasz że murzyn dobrze zrobił?
Ja bym nie dawał murzyna w hierarchii powyżej, ba a nawet na równi z zwierzętami bo to obraza dla zwierząt.
Zgłoś
Halman 2022-01-30, 7:41 61
Quassar napisał/a:

I dla czego halman uważasz że murzyn dobrze zrobił?

widzisz niegrodzone posesje? biegający samopas po ulicy spierdolony rasowo kundel stanowił zagrożenie dla każdego bez wyjątku. obiektywnie to murzyn zasłużył ewidentnie na banana...
Zgłoś
Quassar 2022-01-30, 8:26 2
kurde jest w tym troche racji ale jednak to murzyn, a nie człowiek zabił psa więc mam mieszane uczucia xD

Choć też nie koniecznie z tego ogrodzenia pies uciekł bo bieg z lewej strony, zresztą furtkę mógł murzyn otworzyć i wtedy nie spodziewanie pies wybiegł dlatego nie lubię ucinanych filmów tylko pod samą akcje bo takie wyrwane video z kontekstu można dwojako rozumieć.

Nawet jak by ktoś zamknął właściciela psa to by dostał mandat i wypuszczony na dniu za niską szkodliwość .
Zgłoś
BambiPMT 2022-01-30, 8:32 18
Dobrze zrobił. Właściciela też powinien odjebać.
Wyglądało to jakby pod swoją chata stał. Przecież babka co wybiegała z domu nie zaczęła strzelać do murzyna.
Zgłoś
Rozjebie 2022-01-30, 12:35
Ta co wychodzi to chyba matka murzyna i mówi "you are going home" - Pewnie dostanie szlaban
Zgłoś
blyto90 2022-01-30, 13:04 1
Ten filmik był już tutaj kilka lat temu w dłuższej wersji. Czarny wyszedł z domu i rozglądał się za tym psem sąsiada. Wiedział że kundel przybiegnie i trzymal rękę przy broni cały czas. Mimo że zrobił to z premedytacją to jednak nygus ma rację. A linka nie będę szukać bo mam na to wyjebane.
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2022-01-30, 14:04 1
Jeszcze byłego właściciela kundla powinien odjebać. A na marginesie to pierwszy murzyn który zrobił coś dobrego dla społeczeństwa.
Zgłoś
Zasysacz 2022-01-30, 17:28
Jak by nie patrzeć to bilans jest dodatni jeden brudas załatwił drugiego
Zgłoś
Mzimu 2022-01-31, 1:26
wierzcie mi lub nie, ale od roku mam takie senne marzenia, że jak tylko zamknę oczy przed snem to dokładnie taką akcję odpierdalam na kundlu mojego sąsiada. Ta sama rasa, ten sam kaliber broni, to samo fiknięcie. Ja kurwa nie wierzę, że to przypadek. To jest znak!

ps. Tak, robię pozwolenie na broń sportową. Zainteresowani wiedzą, co to oznacza
Zgłoś
Quassar 2022-01-31, 11:19
blyto90 napisał/a:

Ten filmik był już tutaj kilka lat temu w dłuższej wersji. Czarny wyszedł z domu i rozglądał się za tym psem sąsiada. Wiedział że kundel przybiegnie i trzymal rękę przy broni cały czas. Mimo że zrobił to z premedytacją to jednak nygus ma rację. A linka nie będę szukać bo mam na to wyjebane.

No i to jest to o czym mówie nie lubie takich filmików uciętych pod samą akcje bo może spaczyć prawdziwy obraz sytuacji kto był prowokatorem.
Zgłoś
Sisal 2022-02-01, 6:49
Czy ja wiem, psy mają instynkt często atakuką osobniki podejrzane. Murzyn z przygotowaną bronią na ulicy całkiem normalne no napewno.
Zgłoś
Dualamangor 2022-02-01, 20:16
Halman napisał/a:

widzisz niegrodzone posesje? biegający samopas po ulicy spierdolony rasowo kundel stanowił zagrożenie dla każdego bez wyjątku. obiektywnie to murzyn zasłużył ewidentnie na banana...

Ogrodzona czy nie, wlazł komuś na posesje i odjebał psa.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem