📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dobry materiał
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
no kurwa
co jest strasznego w grze o której wiesz że jest straszna
no kurwa
Element zaskoczenia?
Kurwa niech sie nie osra. Kurwa co za czasy, że za robienie z siebie pizdy w necie uzyskuje się czacunek... Pewdiesraj nie lepszy. Bardziej to wkurwia niż śmieszy...
jakis czas temu ktos wrzucil filmik jak 2 czarnuchow gra chyba w slendera, jeden wyzywal drugiego zeby sie zamknal bo go straszy heh nie moge go znalezc a byl polewkowy, da rade ktos tutaj zapodac link moze?
Kadeuwa: KSIOlajideBT, kanał "Random Gamez" i masz wiele innych strasznych gierek granych z bratem.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów