Czy przeskoczy wszystkie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
shag-91 napisał/a:
Czy przeskoczy wszystkie?
retorycznym pytaniem zdradziłeś zakończenie. Oglądając jeszcze miałem nadzieję, że w locie bawełnę będzie zbierał a ten tylko drewno z ławeczek chciał zębami zajebać.
Jak to mogło się nie udać ?
nosz kurwa najpierw ci dałem piwo, bo materiał zacny a potem zobaczyłem twój avatar i zacząłem żałować ;>
,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
hahahhaha , ale pieknie zajebał leży gdzie jego miejsce
Wyslali go do szkoly, zeby nauczyli go, jak zbierac bawelne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów