📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
No takie zachowanie Murzyna to ja rozumiem. Zresztą po odpowiednim szkoleniu do tego mogliby być przydatni.
Możecie mówić co chcecie ale jak dla mnie to on jest biały w tym momencie! Nawet powinni mu urzędowo zmienić nazwisko na Stefan Czarnecki
Zdecydowanie porządny gość. Może to transrasowosc?
Jeden z niewielu nigga którym postawiłbym piwerko
Co to za przytyk do LGBT znowu. Kiedy ciemnota polska w końcu przestanie się ludzi czepiać.??
ManiacGregor napisał/a:
Co to za przytyk do LGBT znowu. Kiedy ciemnota polska w końcu przestanie się ludzi czepiać.??
bo tu się w większości nikt geja nie czepia. Ba, nawet wielu pewnie ma takiego znajomego. Ale o nich nie słychać, bo to normalni ludzie, a nie atencyjne kurwy. Jednakże jeśli chodzi o pedałów to normalnym jest to. Lpgrtvagd+, faszystowska antifa czy BlackLeavesMother to ludzie toksyczni, faszystowscy, nietolerancyjni, rasiści, żądni przemocy i w większości totalnie głupi. To nie ciemnota, mypo prostu nie boimy się mówić, tego co widać. Ciemnota to poprawność polityczna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów