Na wakacje przyszedl do nas student do pracy do BMW w niemczech zeby cos dorobic i po 3 dniach dopiero wydusil z siebie taki o to tekst
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmiech, który nie jest skażony inteligencją.
RuBu napisał/a:
a i tak pewnie zarabia więcej od ciebie i mniej musi robić ?
? Masz kompleks murzyna?
Myślałem, że to nagranie archiwalne pierwszych słów po polsku Johna Godsona
htr83 napisał/a:
u nas w niemczech?
Rzecz się dzieje na dolnym Śląsku. Kapelmistrz pyta orkiestrę:
-Puzonen fertig?
-Ja!
-Trompeten fertig?
-Ja!
-Sänger fertig?
-Ja!
-Eins, zwei drei... Boże, coś Polskę...!
@vonFuchs
bardziej spierdolić tego nie mogłeś Rzecz się dzieje na Śląsku, ale Górnym! Co druga wiocha, co trzecie miasteczko, co czwarte miasto o tym wie z autopsji - "Boże coś Polskę.." śpiewają/grają niby niemcy Beka od 1945 a Ty to tak zjebałeś!
bardziej spierdolić tego nie mogłeś Rzecz się dzieje na Śląsku, ale Górnym! Co druga wiocha, co trzecie miasteczko, co czwarte miasto o tym wie z autopsji - "Boże coś Polskę.." śpiewają/grają niby niemcy Beka od 1945 a Ty to tak zjebałeś!
vonFuchs napisał/a:
-Puzonen fertig?
-Ja!
-Trompeten fertig?
-Ja!
-Sänger fertig?
-Ja!
Śląski ci się koleżko pomyliły
Macie jeszcze ten rower do sprzedania? Kupiłbym kolarkę/górala do 300zł...
vonFuchs napisał/a:
-Puzonen fertig?
-Ja!
-Trompeten fertig?
-Ja!
-Sänger fertig?
-Ja!
Znajdziesz mi na Dolnym Śląsku (nazwy własne piszemy z wielkiej, kolego) rdzennego Ślązaka, oddam ci kurwa swą duszę w dzierżawę.
Wyjechać do niemiec (celowo, pogardliwie z małej) na zarobek, to tak jakby na ten przykład ruchać obsraną laskę. Z jednej strony przyjemnie, ale z drugiej już niezbyt fajnie.
Jeżeli już za granicę w pogoni za większą kasą, to nigdy do niemiec.
Jeżeli już za granicę w pogoni za większą kasą, to nigdy do niemiec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów