📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ochroniarze, chuj wam w twarze. konfidenckie kurwy
@polaczek_cebulaczek - Ale masz pedał nick.
Jak i po nicku tak i po wypowiedzi sądzę że jesteś godny miana robaczywej szmaty.
Jak i po nicku tak i po wypowiedzi sądzę że jesteś godny miana robaczywej szmaty.
czarnuch niech się cieszy za jego dziadkiem w białych kapturach latali i szubienicą
czarnuch w potrzasku, drony maja juz go na celowniku, piwko
na jego miejscu wziąłbym jakiś produkt i zaczął spierdalać, i zatrzymałbym się przy kasie i zapłacił
Jebane stereotypy
Mam jeden sklep niedaleko mojego domu i chodzę tam co najmniej dwa razy w tygodniu. Za każdym razem śledzi mnie niska, szpetna kurwa z ochrony i ogląda moje zakupy. Tak mnie już to wkurwia że parę takich śledzeń a wyjebie jej cepe na mordę.
Dziękuje, już się wyżaliłem i jestem uspokojony.
Ale i tak jej wyjebie...
Ps. Jestem biały
Dziękuje, już się wyżaliłem i jestem uspokojony.
Ale i tak jej wyjebie...
Ps. Jestem biały
Skoro czarni zwykle kradną, biją z partyzanta, gwałcą i mordują. Sami sobie taką opinie wyrobili, bo samo z siebie się to nie wzięło, to co małpiszon się dziwi?
No i bardzo dobrze. Czarnuchy największe złodzieje więc logiczne, że śledzi czarnucha.
Pewnie już ze 3 razy tą murzyńską mordę dorwał na kradzieży. Policja wlepiła mandat, wypuściła a ten wraca i się "dziwi", że się spodziewają kolejnych akcji....
Dobra robota Mr. Yellow Man!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów