📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Jak można chcieć być niemcem ; ( Świat się z chujem na głowy pozamieniał chyba.
Przecież to kampania proniemiecka - Czarny Niemiec jak zaprzeczenie niemca nazisty. Skończyła się kwarantanna Niemców, już można im wybaczyć i ich lubić, a jak już ich polubimy to wtedy przyjdzie czas by ich szanować itd. , a potem przyjdzie czas na IV Rzeszę i Polacy będą płacić podatki do Berlina. Cwani są
@ulthart- on sie nie przewraca, on napierdala salta
a tak przy okazji z Niemców takie pijaki jak ze mnie baletnica mają to october fest i tyle wpierdalają parówy z grilla na nim zamiast łoić browary.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów